Vakantie in de volle natuur op camping Plein Air des Chênes

Uw vakantie onder de zon van Montpellier

Halfweg tussen het binnenland van de Hérault en de stranden van de Middellandse Zee ligt een oase van groen met eeuwenoude bomen verscholen.

Op deze plek, nabij Montpellier, heet 4-sterren Sandaya-camping Plein Air des Chênes u deze zomer welkom om de allermooiste landschappen van de Languedoc-Roussillon te verkennen.

Praktische info

Open van 12 april tot 8 september 2019 202 huuraccommodaties en 66 kampeerplaatsen Zie de plattegrond 531 avenue Georges Frêche
34830 Clapiers
- Frankrijk
+33 (0)4 67 02 02 53
situation-geographique
Op 10 minuten van het centrum van Montpellier
toboggan-aquatique
1200 m² groot aquapark
ilot-robinson
Volledig ingerichte cottages met airco
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Nieuw: Caraïbisch strand

  • Fijn zand
  • Antilliaanse sfeer
  • Zonnebedden

Buitengewoon aquapark nabij Montpellier

Voetjes in het water of voetjes in het zand? Kies uw favoriete speelterrein in het grote aquapark op uw camping in de Languedoc! Na een duizelingwekkende afdaling van de pentaglissen wenkt het turkooisblauwe water van de 4 grote zwembaden in het 1200 m² grote waterrecreatiepark: rivierlagune, waterstralen, cascades ... En wil u in alle rust zonnebaden, dan wacht u het fijne zand van het Caraïbische strand!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

De Hérault, parel van de Languedoc-Roussillon

Kies een schitterende uitvalsbasis in het hart van de Hérault en bezoek Montpellier ‘de hoogbegaafde’, proef de zonnige muskaatwijn van Frontignan of trek door de gorges de l'Hérault: welkom op uw vakantie in de Languedoc-Roussillon!

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken