Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Ontdek het aquapark op camping Plein Air des Chênes

Voetjes in het water of voetjes in het zand? Kies uw favoriete speelterrein in het grote aquapark op uw camping in de Languedoc! Na een duizelingwekkende afdaling van de pentaglissen wenkt het turkooisblauwe water van de 4 grote zwembaden in het 1200 m² grote waterrecreatiepark: rivierlagune, waterstralen, cascades ... En wil u in alle rust zonnebaden, dan wacht u het fijne zand van het Caraïbische strand!

Zwemparadijs op uw camping in de Hérault

Watertuin voor de kinderen

Het kleine grut heeft in het aquapark op de camping gewoon zijn eigen stek. Met hun nieuwe vakantievriendjes beleven ze de tijd van hun leven in het ondiepe bad, met of zonder zwemband. Perfect om aan het water te wennen!

4 pentaglissen en een glijbaan

Laat de adrenaline stromen in het grote aquapark op uw camping! Hou een wedstrijdje op de pentaglissen, steek via de bruggetjes de zwembaden over, volg de rivierlagune en beland weer aan de voet van de grote glijbaan.

Relaxen op het Caraïbisch strand

Na inspanning volgt ontspanning! Hebt u een verkwikkende zwempartij achter de rug, dan nodigen de zonnebedden op het fijne zand van het Caraïbische strand u uit om lekker te relaxen bij de zwembaden van het aquapark.

Activiteiten en animatie

Aquagymlessen, waterpolowedstrijden, ludieke of muzikale activiteiten … Laat u leiden door onze badmeesters en animatoren om ten volle van uw vakantie bij het water te genieten!

Ontdek camping "Plein Air des Chênes" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken