Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Ontdek het aquapark op camping Plein Air des Chênes

Voetjes in het water of voetjes in het zand? Kies uw favoriete speelterrein in het grote aquapark op uw camping in de Languedoc! Na een duizelingwekkende afdaling van de pentaglissen wenkt het turkooisblauwe water van de 4 grote zwembaden in het 1200 m² grote waterrecreatiepark: rivierlagune, waterstralen, cascades ... En wil u in alle rust zonnebaden, dan wacht u het fijne zand van het Caraïbische strand!

Zwemshorts zijn verboden in het hele zwemparadijs. Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Zwemparadijs op uw camping in de Hérault

Watertuin voor de kinderen

Het kleine grut heeft in het aquapark op de camping gewoon zijn eigen stek. Met hun nieuwe vakantievriendjes beleven ze de tijd van hun leven in het ondiepe bad, met of zonder zwemband. Perfect om aan het water te wennen!

4 pentaglissen en een glijbaan

Laat de adrenaline stromen in het grote aquapark op uw camping! Hou een wedstrijdje op de pentaglissen, steek via de bruggetjes de zwembaden over, volg de rivierlagune en beland weer aan de voet van de grote glijbaan.

Relaxen op het Caraïbisch strand

Na inspanning volgt ontspanning! Hebt u een verkwikkende zwempartij achter de rug, dan nodigen de zonnebedden op het fijne zand van het Caraïbische strand u uit om lekker te relaxen bij de zwembaden van het aquapark.

Activiteiten en animatie

Aquagymlessen, waterpolowedstrijden, ludieke of muzikale activiteiten … Laat u leiden door onze badmeesters en animatoren om ten volle van uw vakantie bij het water te genieten!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Baantjesbad
Watertuin
Massagestralen
Lagune
Peuterbad
Pentaglissen
Zwembad
Verwarmd zwembad
Caraïbisch strand (ontspanningsruimte met uw voeten in het zand)
Glijbaan (glijbanen)
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 20 km
Rivier 45 km

Ontdek camping "Plein Air des Chênes" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken