Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

Een actieve vakantie op camping Sandaya Riviera d’Azur

Het motto voor deze zomer? Bewegen, zwemmen, dansen en ontspannen!
Een fitness-sessie onder leiding van onze teams, ontspannen sporten op één van onze petanquebanen, met het hele team ertegenaan onder de zuiderse zon … u hebt keuze te over op uw camping aan de Côte d’Azur! Zin om de omgeving van de camping te verkennen? Maak kennis met het onderwaterleven in de Middellandse Zee of zoek het in hogere sferen en maak een tocht door het massief van Estérel!

Stel uw dagprogramma samen op de camping in Fréjus

Petanquebanen

De petanqueballen vergeten? Geen nood, op onze Sandaya-camping in Fréjus leent u gewoon alles wat u nodig hebt om een partijtje te spelen op één van onze 6 petanquebanen!

Pingpong en multisportterrein

Zin in een pingpongtoernooi? Maak gebruik van de tafels en het materiaal dat we u van 09.00 tot 12.00 en van 15.00 tot 20.00 uur ter beschikking stellen. Sportievelingen die meer van ploegsporten houden, kunnen terecht op ons multisportterrein voor een partijtje voetbal, volleybal of basketbal.

Fit en gespierd de zomer door

Onze professionele animatoren zorgen ervoor dat uw conditie ook tijdens de vakantie op peil blijft: fitness-lessen, aquagym, joggen … Maak van de gelegenheid gebruik en pik een fitness-sessie mee onder de stralende zon van de Provence!

Concerten en opvoeringen

Laat de show maar beginnen. Zodra de avond valt, kunt u in de buurt van het restaurant terecht voor een nieuwe animatieactiviteit: dans- en spelavonden, opvoeringen, concerten, zwembadnocturnes … zo geniet u elke minuut van uw vakantie op camping Riviera d'Azur!

Activiteiten buiten de camping

Parc Aréca

Ga met de hele familie op pad tussen de palmbomen en het bamboeriet in de botanische tuin van Fréjus. Achteraan in het park verleent een poort u toegang tot de kreken van Saint-Aygulf.

Jetski en funband

Ontdek van op uw jetski de geneugten van de boardsporten aan de Middellandse Zee! Maak met de hele familie spectaculaire tochten onder de zuiderse zon, waag u aan een initiatie parasailing of beleef de grootste pret op een funband!

Duiken

Maak van uw vakantie in het departement Provence-Alpes-Côte d’Azur gebruik om een duikinitiatie te volgen voor de kust van Saint-Aygulf. Ontdek de rijke onderwaterwereld van de Middellandse Zee met zijn veelkleurige fauna en duizelingwekkende diepten.

Estérel Aventures

Ludieke activiteiten, avontuurlijke spelformules, tochten met een buggy door de heuvels rond Saint-Raphaël … Uw avonturiershart slaat beslist een tel over want zo’n vakantie aan de Côte d’Azur hebt u nog nooit beleefd!

Ontdek camping "Riviera d'Azur" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken