NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

5-sterrenvakantie op camping Riviera d’Azur

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

i

Camping Riviera d'Azur is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 7 april tot 5 november 2023

Op naar Fréjus en de kust van de Var!

Een turkooisblauwe zee, fijnzandstranden en zonnebaden: dat zijn de ingrediënten van uw vakantie op de Sandaya-camping Riviera d'Azur in het departement Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Uw 5-sterrencamping, ideaal gelegen tussen Cannes en Saint-Tropez, nodigt u uit om een zomer lang te genieten van het leven aan de Middellandse Zee. Een campingvakantie in alle vrijheid … speciaal voor u!

 

Praktische info

Open van 7 april tot 5 november 2023 275 huuraccommodaties en 188 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Camping toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit 189 Les Grands Châteaux de Villepey
83370 Saint-Aygulf
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)4 94 81 01 59 Hoe laat mag ik aankomen?

Genieten voor groot en klein:

Op 4 km van het strand
Meer weten?
2 zwemparadijzen met bubbelbad en glijbanen
Meer weten?
PREMIUM huuraccommodaties in landschappelijk aangelegde voetgangerswijken
Meer weten?
Gratis Kids, Juniors & Teens Club
Meer weten?
*Afbeelding niet contractueel

Helemaal nieuw!

  • Nieuwe PREMIUM cottages voor 4 & 6 personen

Geniet van het grote aquapark onder de zon van de Provence!

Zwemmen, van de glijbaan zoeven, zonnebaden of gewoon relaxen: er gaat niets boven een middagje in het grote aquapark van camping Riviera d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur! Zes turkooisblauwe zwembaden verdeeld over twee zwemparadijzen zorgen ervoor dat iedereen hier zijn gading vindt.

Waag u op de zigzaggende waterglijbaan, ontdek wie de snelste is op de pentaglissen, vecht een robbertje uit met de waterstralen van de ludieke paddenstoel en zet uw beste tijd neer in het semi-olympisch zwembad. En dan ben u wellicht toe aan een zalige pauze op het Caraïbisch strand of in de bubbelbad!

U bepaalt!

1, 2, 3 of zelfs 10 maaltijden, kies zelf de avonden waarop u met onze ‘Dineren à la carte’-aanbieding in het restaurant van de camping wilt dineren!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • ‘Nul fyto’-camping
  • Moestuin & aanplant van inheemse soorten
  • Laadpaal voor elektrische voertuigen

Welkom in de Provence

Boottochten op het azuurblauwe water met zijn eilandengroepen, dolle pret in de attractieparken, op verkenning in het binnenland van de Var: ontdek op camping Sandaya de zee aan mogelijkheden die de Côte d’Azur te bieden heeft!

De evenementen in de buurt van de camping