Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

4-sterrenvakantie op camping Riviera d’Azur

Op naar Fréjus en de kust van de Var!

Een turkooisblauwe zee, fijnzandstranden en zonnebaden: dat zijn de ingrediënten van uw vakantie op de Sandaya-camping Riviera d'Azur in het departement Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Uw 4-sterrencamping, ideaal gelegen tussen Cannes en Saint-Tropez, nodigt u uit om een zomer lang te genieten van het leven aan de Middellandse Zee. Een campingvakantie in alle vrijheid … speciaal voor u!

Praktische info

Open van 12 april tot 14 oktober 2019 419 huuraccommodaties en 108 kampeerplaatsen Zie de plattegrond 189 Les Grands Châteaux de Villepey
83370 Saint-Aygulf
- Frankrijk
+33 (0)4 94 81 01 59
plage
Op 4 km van het strand
toboggan-aquatique
530 m² groot aquapark
ilot-robinson
PREMIUM huuraccommodaties ‘Provençal’ & ‘Tropical’
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Club
*Afbeelding niet contractueel

Nieuw in 2019

  • Nieuwe cottages met alle comfort voor een vakantie in alle vrijheid!

Geniet van het grote aquapark onder de zon van de Provence!

Ontdek uw nieuwe speelterrein waar de hele familie terechtkan voor een portie waterpret en dolce far niente bij het zwembad! Met 5 turkooisblauwe zwembaden overtreft het aquapark van camping Riviera d’Azur in het departement Provence-Alpes-Côte d’Azur ieders verwachtingen. Waag u op de zigzaggende waterglijbaan, ontdek wie de snelste is op de pentaglissen, vecht een robbertje uit met de waterstralen van de ludieke paddenstoel en zet uw beste tijd neer in het semi-olympisch zwembad. En dan ben u wellicht toe aan een zalige pauze op het fijne zand van het Caraïbisch strand!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Welkom in de Provence

Boottochten op het azuurblauwe water met zijn eilandengroepen, dolle pret in de attractieparken, op verkenning in het binnenland van de Var: ontdek op camping Sandaya de zee aan mogelijkheden die de Côte d’Azur te bieden heeft!

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken