Onder de zon van de Côte d'Azur

Naast Fréjus, op slechts 4 km van het strand, biedt de 5-sterrencamping Sandaya Riviera d'Azur u een verblijf dat wordt begeleid door het gezang van de cicaden. Zuid-Frankrijk, en dan het departement de Var om precies te zijn, is met zijn mediterrane klimaat de perfecte plaats voor zon, vakantie en zalig nietsdoen. Ter plaatse wacht u een mooi zwemparadijs met glijbanen en activiteiten voor het hele gezin, zowel overdag als 's avonds. De regio waar de schrijver Marcel Pagnol zijn hart aan had verpand, heeft veel te bieden, ook rondom de steden zoals Saint-Tropez, Cannes, St-Raphaël, Nice of Grasse. De rosé staat koud voor het aperitief, we wachten alleen nog op u !

Geopend vanaf vr 13 april 2018 tot ma 15 oktober 2018

  • Camping van 10 hectare met 450 standplaatsen
  • Zwemparadijs van 530 m² met zwembad en verwarmd pierenbad
  • Animatie en gratis kinderclubs
  • Dieren toegestaan
  • Shuttlebus naar het strand
Nieuw

Caribisch strand

• Fijn zand
• Caribische sfeer
• Ligbedden

U kunt zelf de vakantie samenstellen die u wilt, dankzij Sandaya

De camping Riviera d'Azur is ideaal voor een sportief of ontspannen verblijf, iedereen leeft hier volgens zijn of haar eigen ritme en kan profiteren van de aangeboden activiteiten, maar ook de Côte d'Azur gaan verkennen of lange siësta's houden in de schaduw van de palmbomen bij het zwembad.  Ter plekke kunt u gebruik maken van een gratis shuttlebus naar het strand die vanaf de camping vertrekt, zodat u uw auto op de parkeerplaats kunt laten staan. Met uw handdoek over de schouder en een strandtas in de hand kunt u vertrekken naar de fijne zandstranden van Saint Aygulf,  waar u tussen een duik in zee en het bouwen van zandkastelen door kunt genieten van gezellige momenten met het hele gezin.

Laat u verrassen door de natuurlijke rijkdommen van de Var

De prachtige kustlandschappen, de Provençaalse dorpjes, de kenmerkende markten, festiviteiten en lokale evenementen. De echte mountainbike-fans zullen pas aan het eind van het seizoen komen, in oktober, want al sinds 1984 komen alle fietsliefhebbers in oktober hier samen. Ieder zijn eigen ritme! De Roc d’Azur is een wedstrijd voor iedereen, zowel professionals als amateurs en beginners kunnen meedoen en vanwege zijn ligging vormt een verblijf op de camping de ideale uitvalsbasis tijdens deze competitie. Terwijl de sportievelingen eropuit gaan, blijven de kalmere gasten achter om baantjes te trekken in het  semi-olympische zwembad terwijl ze een oogje houden op de kleinere kinderen die genieten van de glijbanen. En u, welk type vakantie kiest u ?

Diensten en winkels

Wi-Fi
Sandaya camping Riviera d'Azur biedt u Wi-Fi-toegang.
Fietsverhuur
Profiteer van uw vakantie om fietstochten te gaan maken over de fietspaden van Saint Aygulf.
Kapsalon en schoonheidssalon
Bij onze schoonheidsspecialiste/kapster kunt u terecht voor lichaamsbehandelingen, epileren, nagelverzorging en het knippen en verzorgen van uw haren.
Barbecue-ruimte
Zin om te barbecueën? U kunt gratis gebruik maken van onze gasbarbecues die beschikbaar zijn in een collectief gedeelte van uwe camping Sandaya Rivièra Azur.
Shuttlebus naar het strand
De gratis shuttlebus naar het strand van Saint-Aygulf rijdt in juli en augustus iedere dag en vertrekt tussen 10.00 en 19.00 uur om het uur.
Restaurant Tropic'Azur
Geniet tijdens uw maaltijd van het zonnige terras van het restaurant Tropic'Azur. Er zijn menu's vanaf € 15,- en een gevarieerde kaart met salades, pizza's, hamburgers, geroosterd vlees, zeevruchten...
Snackbar-Bar
U bent welkom in de snackbar-bar voor een kopje koffie op het terras of voor een familiepizza tijdens de voorstellingen. De bar is iedere dag geopend van 8.00 tot 00.00 uur in juli en augustus.
Kruidenier/bakker :
Ter plaatse vindt u de meest gebruikelijke producten, maar ook fruit en groente, een afdeling diepvriesproducten, schoonmaak- en verzorgingsproducten, strandartikelen en Franse en internationale kranten en tijdschriften. De bakkerij biedt u de hele dag door verschillende soorten verse broden en luxe broodjes, die ter plaatse meerdere keren per dag worden gebakken.

Onze activiteiten

Kids Club
Voorbehouden voor kinderen van 4 tot 7 jaar, is de Kids Club de ideale locatie om ruimte te geven voor voor de fantasie van uw kinderen door de leuke en creatieve activiteiten die door ons team van animateuren georganiseerd worden.
Teens Club
Tieners van 13 tot 17 jaar oud ontmoeten elkaar op de Tieners dansvloer!
Juniors Club
Op uw camping Sandaya Rivièra d'Azur, laat uw kinderen van 8 tot 12 jaar zich heerlijk vermaken in de Junioren Club. Op het programma vele sportieve activiteiten, toernooien en spelletjes.
Multisportveld
Zin om te sporten? Hier kunt u volleyballen, voetballen, basketballen, badmintonnen...