Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Riviera d’Azur

Zoek verkoeling in het aquapark van uw camping Riviera d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur: heerlijk! In Fréjus aan de Côte d’Azur kunt u van ’s ochtends tot ‘s avonds naar hartenlust van de glijbanen roetsjen, zwemmen en relaxen. Al wordt het misschien nog moeilijk kiezen waar u in het water duikt: er zijn namelijk twee zwemparadijzen op de camping!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Twee zwemparadijzen op camping Riviera d’Azur: waterpret voor iedereen!

Zwemmen, van de glijbaan zoeven, zonnebaden of gewoon relaxen: er gaat niets boven een middagje in het grote aquapark van camping Riviera d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur! Zes turkooisblauwe zwembaden verdeeld over twee zwemparadijzen zorgen ervoor dat iedereen hier zijn gading vindt.

Waag u op de zigzaggende waterglijbaan, ontdek wie de snelste is op de pentaglissen, vecht een robbertje uit met de waterstralen van de ludieke paddenstoel en zet uw beste tijd neer in het semi-olympisch zwembad. En dan ben u wellicht toe aan een zalige pauze op het Caraïbisch strand of in de bubbelbad!

Ludieke aquazone voor iedereen

Het grootste van de 2 zwemparadijzen heeft alles in huis om groot en klein van een flinke dosis waterpret te verzekeren: waterglijbanen, pentaglissen, zwembaden, een waterspeeltuin voor de kids … Geniet bij de zwembaden ook van het Caraïbisch strand en de zonnebedden: heerlijk voor een relaxte pauze tot besluit van uw dag!

Zen-aquazone

Om op adem te komen, ver van de bruisende activiteit, gaat er niets boven onze zen-aquazone, voorbehouden voor volwassenen, en zijn baantjeszwembad. Heerlijk om in alle rust weg te dromen en met zijn tweeën of met vrienden lekker uit te blazen in de relaxerende bubbelbaden en op de zonnebedden.

Op 5 km van het strand

Met de auto of de fiets bereikt u in minder dan 10 minuten het strand van Saint-Aygulf vanaf uw camping Riviera d’Azur! Turquoise water en goudgeel zand, de vakantie kan eindelijk beginnen.

Ontdek het aquapark van camping "Riviera d'Azur" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Riviera d'Azur" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd buitenzwembad
Zen zwembad
Caraïbisch strand (ontspanningsruimte met uw voeten in het zand)
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 5 km
Meer 10 km