Ik zoek
van
Begin Einde

De gratis kinderclubs van camping camping Cypsela Resort in Catalonië

Eindelijk is de zomervakantie aangebroken! Op de Sandaya-camping Cypsela Resort in Pals is het altijd speeltijd: na een partijtje pingpong met papa en een potje bowlen met mama verzamelen de jongste campinggasten samen met al hun vriendjes in de gratis clubs voor kinderen op de camping. Ideaal om zich uit te leven met een hele reeks activiteiten die hun favoriete animatoren speciaal voor hen bedacht hebben!

Mascotte Sandaya
kids-club
Kids Club
Hoogseizoen | 5-7 jaar | Gratis

De allerkleinsten ontdekken hun eigen vakantiewereld op camping Cypsela Resort. De vrolijke animatoren van de Kids Club verzinnen tal van ludieke en creatieve activiteiten die precies op de voorkeuren en behoeften van het kleine grut afgestemd zijn en hun kinderlijke verbeelding aan het werk zetten. Wedden dat ze er nog jaren over spreken?

junior-club
Juniors Club
Hoogseizoen | 8-12 jaar | Gratis

Alle kinderen zijn welkom in de Juniors Club van camping Cypsela Resort om zich in alle vrijheid uit te leven, nieuwe vrienden te maken en tal van activiteiten te ontdekken. Onder toezicht van onze fantastische animatoren organiseren de kids grootse sportolympiades en leuke opvoeringen, terwijl ze ook een heleboel nieuwe passies ontdekken. Snel naar de Juniors Club!

teens-club
Teens Club
Hoogseizoen | 13-17 jaar | Gratis

De Teens Club smeedt het perfecte compromis tussen een familievakantie en een vakantie met de vrienden. Ideaal dus om uw op onafhankelijkheid gestelde tieners tevreden te houden! Met hun leeftijdgenoten ontdekken ze tal van nieuwe buiten- en wateractiviteiten, zodat ook zij ten volle van hun campingvakantie aan de Costa Brava genieten.

Mascotte Sandaya

Activiteiten om samen met de kinderen te ontdekken op camping Cypsela Resort

Bowling

Test uw behendigheid op de bowlingbaan van de Sandaya-camping Cypsela Resort! Begin de avond met een verfrissende cocktail aan de bar en maak vervolgens uw opwachting op de baan waar u iedereen versteld doet staan met uw beste worpen. Wordt het een strike? Na afloop kunt u in de speelruimte nog een potje biljarten of een partijtje tafelvoetbal spelen.

Speelweiden

Op de speelweiden van de camping in de schaduw van de pijnbomen kunnen de kleinste campinggasten zich in alle vrijheid uitleven: rennen, springen, klimmen, glijden … De diverse spelparcoursen in de openlucht met tunnels en glijbanen zijn goed voor uren plezier.

Tokkelbaan

5-sterrencamping Cypsela Resort heeft een eigen tokkelbaan speciaal voor kinderen. Eén na één zoeven ze voorbij, veilig en wel. En al zweven ze slechts enkele centimeters boven de grond, toch krijgt elk kind eventjes het gevoel te kunnen vliegen!

Luchttrampoline

Word een echte acrobaat op de opblaasbare trampoline van de camping! Perfect voor een wedstrijdje met vrienden of familie: wie maakt de gekste sprongen? Hou uw camera alvast in de aanslag!

Pingpong

Daag uw tegenstanders uit voor een partijtje – enkel- of dubbelspel? – aan de pingpongtafels die tot uw beschikking staan op camping Cypsela Resort. Dit is de ideale gelegenheid om met uw verschroeiende backhand uit te pakken!

Springkasteel

Kent u onze mascotte Koolaya al? Ze verwacht alle kinderen in haar kleurrijke kasteel. Welkom in Koolayaland waar iedereen van plezier op en neer stuitert!

Multisportterrein

Er gaat niets boven sporten in de openlucht, gevolgd door een verfrissende duik in het aquapark. Wat wordt het vandaag: voetbal, basketbal of volleybal? Spelen maar!

Minigolf

Geniet van een gezellig familiemoment op de minigolfbaan van camping Cypsela Resort! Slaagt u erin om alle hindernissen te overwinnen en iedereen de loef af te steken?

Ontdek camping "Cypsela Resort" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken