Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Costa Brava

Kies voor een campingvakantie aan de Costa Brava en maak kennis met de allermooiste Catalaanse landschappen! In het land van Dalí wisselen paradijselijke stranden en afgelegen kreken elkaar af, zodat u een onovertroffen campingvakantie aan zee beleeft. Tochten maken, zwemmen, feesten, van de zonnige keuken genieten … schakel deze zomer over op het Spaanse ritme!

Camping Costa Brava, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Costa Brava, uw ideale vakantiebestemming!

Kiezen voor een Sandaya-camping aan de Costa Brava is de eerste stap op weg naar een vakantie vlak bij de mooie Catalaanse stranden! Maak kennis met de dorpen langsheen de grotendeels ongerept gebleven kustlijn, proef de lokale gerechten, waag u aan een duikinitiatie, ontdek de ongewone kunst van Dalí en kom tot slot weer helemaal op adem in uw comfortabele accommodatie. Op een Sandaya-camping krijgt uw vakantie in Spanje een heel andere dimensie!

Op de camping verloopt uw zomer op het ritme van de animatieactiviteiten, afgewisseld met een flinke dosis waterpret. Geniet van het grote zwemparadijs met waterglijbaan en leef u uit met onze activiteiten: multisportterreinen, bowling-, petanque- en minigolfbanen, gratis kinderclubs … Reserveer snel een stacaravan of een kampeerplaats voor uw tent of camper, en proef van de Catalaanse levenskunst!

Bezoek de Costa Brava met de hele familie

In Catalonië worden de stranden ongetwijfeld het favoriete speelterrein van uw kroost. Met zijn kustlijn van meer dan 200 km ontbreekt het de Costa Brava niet aan variatie. Van ongerepte kreken tot goudkleurige zandstranden, intiem of lekker druk: uw avontuurlijke kleine campinggenoten worden hier op hun wenken bediend! Op het dagprogramma: schelpjes rapen, zandkastelen bouwen, een duikwedstrijd houden en picknicken bij het water onder de stralende Spaanse zon.

Terug op de camping ravotten de kids met hun vriendjes in de gratis miniclubs tijdens de grote spelletjesavond. Morgen gaat de hele familie weer op ontdekkingstocht maar eerst is het tijd om lekker te relaxen op uw Sandaya-camping!

Bezoek de Costa Brava met z'n tweetjes

U hebt voor deze zomer een romantische vakantie aan de ruigste kust van Spanje geregeld? Dat wordt genieten! Lange middagen op het strand bij het kristalheldere water van de Middellandse Zee wisselt u af met verkenningstochten langsheen de authentieke dorpen waarmee de Costa Brava bezaaid is: Pals, Palamós, Begur, Cadaqués, Tossa de Mar, Platja d‘Aro … Hier liggen de allermooiste badplaatsen van Noordoost-Spanje verscholen!

Ontdek bij L’Escala ook de ruïnes van Empúries, een Grieks-Romeinse stad uit de oudheid in een prachtige setting bij de Middellandse Zee. De magie van deze plek laat ook u vast niet onberoerd! Terug op de camping wacht u nog een verrukkelijk bordje tapa’s om de dag in schoonheid af te sluiten.

Camping Costa Brava: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ontdek de Medes-eilanden voor de kust van L’Estartit, een uitgelezen locatie om te duiken!

Neem tijdens uw wandelingen de tijd om de verschillende tapa’s te proeven en stel een top 5 samen van uw favoriete hapjes!

Maak kennis met Girona en struin door de Call Jueu, wandel langsheen de rivier en bewonder de kleurrijke huizen op de oever!

Vertrek ’s ochtends vroeg op dagtrip naar Barcelona, de stad van Gaudí! Ook de kleinste campinggasten komen ogen te kort!

Campings in de buurt

Nieuw!
Puçol | De autonome regio Valencia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!