Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Pals

Op naar de Costa Brava dit jaar! Kies voor uw volgende vakantie een camping in Pals en maak kennis met de Spaanse zon. Lekker eten, mooie plekjes bezoeken, wandelen, genieten van de nabijgelegen stranden… Wedden dat u met uw familie een heerlijke vakantie beleeft in Catalonië?

Camping Pals: reserveer uw verblijf

Uw campingvakantie in Pals

Pals, een charmant stadje aan de Costa Brava, heeft zijn middeleeuwse architectuur zeer goed weten te bewaren. Zodra u door de gewelfde stadspoorten loopt, bent u in de ban van zijn schoonheid en authenticiteit.
De diverse historische bezienswaardigheden van de stad zijn beslist een bezoek waard: de 'Torre de las Horas' (een ronde toren uit de 11de eeuw), de kerk van Sant Pere of de 'mirador Josep Pla’ vanwaar u een schitterend uitzicht hebt.
En waarom neemt u niet deel aan één van de talloze feesten die hier worden gehouden? Tijdens de ‘Nit d’Espelmes’ wordt de stad een hele nacht lang met 10.000 kaarsen verlicht. Een prachtig schouwspel!
Tradities, cultuur, volksfeesten, gastronomie en natuur: er wacht u een rijk gevuld programma tijdens uw campingvakantie in Pals.

Camping aan de kust

Op slechts 3 kilometer van het oude stadscentrum vindt u het strand en de zeedijk van Pals. Het strand staat bekend als één van de allergrootste van de Costa Brava. Het warme zand en de staalblauwe hemel die in Catalonië steevast van de partij is, vormen de perfecte setting voor een zwempartij of een lekker lui dagje in de zon.
Van op de hoogste duintoppen ziet u in de verte de Medes-eilanden liggen. Liefhebbers van watersportactiviteiten kunnen in Pals niet alleen windsurfen maar ook duiken en de magnifieke onderwaterwereld verkennen.
Kies voor een camping aan zee in Pals en geniet met volle teugen van uw vakantie aan de Costa Brava.

Dagje aan het strand van Aiguablava

Hebt u ten volle genoten van het aquapark van de camping en zijn glijbanen, zet dan koers naar Cala de Aiguablava (‘blauw water’), een juweeltje van een strand op enkele minuten van Pals aan de Costa Brava, ten zuiden van de haven van Fornells. Cala de Aiguablava, het meest zuidelijke strand van Begur, verrast bezoekers steevast met zijn ongerepte schoonheid en kristalheldere, ondiepe water dat door de Catalaanse zon heerlijk opgewarmd wordt. Dit makkelijk toegankelijke strand in een idyllisch kader weet groot en klein te bekoren. Vlij uw handdoek neer en ga lekker zonnebaden, of ga al zwemmend op zoek naar veelkleurige schelpen en vissen. Het groen van de pijnbomen contrasteert prachtig met het blauw in deze schitterende setting. In de verte ziet u Cap de Begur liggen en achter het stadje rijzen de bergen van Montgrí op. Maak kennis met dit stukje paradijs op aarde tijdens uw campingvakantie aan de Costa Brava!

Camping Pals, reserveer uw verblijf!

Pals | Catalonie
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!