Pals, uw ideale vakantiebestemming

In Pals, het middeleeuwse stadje op een heuveltop dat in heel Catalonië bekend is, krijgt u de indruk dat u terugreist in de tijd. Zijn wirwar van kasseistraatjes, zijn eeuwenoude monumenten en zijn geprivilegieerde ligging aan de Middellandse Zee maken van Pals een plek die u tijdens uw campingverblijf aan de Costa Brava beslist niet links mag laten liggen.

Wanneer de Catalaanse zon ’s zomers flink haar best doet, weet u een verfrissende duik in het aquapark vast te waarderen. Het baantjeszwembad, de waterspeeltuin voor de kids, de masserende waterstralen … Hier kunt u er eindeloos van genieten! Kies een volledig ingerichte stacaravan of een schaduwrijke kampeerplaats uit en laat u verrassen door het uitgebreide activiteitenaanbod met onder meer petanque, aquagym, minigolf en toernooien op het multisportterrein. Uw Spaanse vakantie wordt ongetwijfeld een topper!

Camping Pals, reserveer uw verblijf!

Pals | Catalonië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Bezoek Pals met de hele familie

Zin om uw kroost mee te nemen naar de ruigste kust van Spanje? Niet alleen de activiteiten en de animatie op de camping vallen bij de kids in de smaak, ook de charme van kuststadjes zoals Pals weten ze vast te waarderen. Wat dacht u van een wandel- of fietstocht met de hele familie door de rijstvelden van Pals? Dankzij de wandelpaden in de omgeving van het stadje, die voor iedereen haalbaar zijn, kunt u dit rijke en rustgevende natuurlandschap in alle richtingen doorkruisen. En misschien ontmoet u onderweg wel enkele zilverreigers of blauwe reigers!

Besluit de dag met een bezoek aan het strand van Pals, een van de allergrootste van de Costa Brava: maar liefst 3,5 km fijn zand wacht hier op u onder de stralende Catalaanse zon!

Bezoek Pals met z'n tweetjes

Na een ontbijt met uw geliefde op het terras van uw stacaravan gaat u op verkenning uit in Pals. De stad voert u meteen terug in de tijd met zijn beroemde 'Torre de las Horas' (toren van de uren), een stukje romaans kunsterfgoed in de buurt van de kerk van Sant Pere.

Terwijl de Spaanse zon alweer haar stralende best doet, geniet u van de koelte in de steegjes van Pals waar de prachtige natuursteen overheerst. Rust uit op een terrasje op het dorpsplein en zet daarna koers naar het Josep Pla-uitkijkpunt waar u een adembenemend uitzicht hebt. De Medes-eilanden, de bergen van Montgrí, de Middellandse Zee … u komt ogen te kort!

Camping Pals: onze tips voor een geslaagd verblijf

Regel een excursie naar de archipel van de Medes-eilanden die in heel Spanje bekendstaan om hun uitstekende duiklocaties!

Ontdek met zijn tweetjes of met de hele familie Cala de Aiguablava, een idyllisch strand enkele minuten ten zuiden van Pals!

Vergeet niet om een ‘arròs a la cassola’ te degusteren, een traditioneel rijstgerecht uit Pals!

De winkeltjes en kunstgalerijen in de nauwe stegen zijn de ideale plek om een leuk souvenir op de kop te tikken: een mooi aandenken aan uw vakantie in Catalonië!