Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Profiteer de hele dag door van onze activiteiten op camping Domaine du Verdon

Om in vorm te blijven of u weer helemaal kind te voelen, bieden wij activiteiten op maat! Geniet bij al uw buitenactiviteiten van een prachtige natuurlijke omgeving, zowel op camping Domaine du Verdon zelf als in de directe omgeving: kanovaren in de Gorges du Verdon, wandelen langs het meer van Castillon, klimmen in de Voor-Alpen van Castellane ... Waar u maar zin in heeft!

Neem een flinke hap lucht op uw camping aan de voet van de Alpen!

Trimbaan en spiertraining in de buitenlucht

Gun uzelf een verkwikkende start van de dag op onze trimbaan of profiteer van onze krachttrainingstoestellen om u voor te bereiden op uw volgende kanotocht in de Gorges du Verdon!

Aquagym

In het zwembad van de camping worden gedurende het hele seizoen lessen aquagym aangeboden! Deze worden gegeven door onze erkende instructeurs en zijn toegankelijk voor iedereen. Doe er uw voordeel mee!

Kanovaren

Leer kanovaren op de vijver van onze camping Domaine du Verdon in Castellane! Voor uw veiligheid is een zwemvest verplicht. Af te halen bij de receptie.

Petanquebaan

Populaire sportdiscipline bij de bevolking aan de Côte d'Azur. Maak ook kennis met deze Provençaalse traditie en speel een partijtje petanque op de baan die voor u beschikbaar is! Materiaal op aanvraag te leen.

Vissen op de vijver van de camping

Wilt u uw kinderen inwijden in de geneugten van het vissen? Alle kinderen onder de 14 kunnen terecht op de vijver van onze camping Domaine du Verdon om het te proberen! Ter informatie: vissen is uitsluitend toegestaan met een hengel zonder werpmolen. Visvergunning verplicht.

Activiteiten buiten de camping

Rafting

Stap aan boord voor een afdaling met uw familie of vrienden over de stroomversnellingen van de Verdon!

Klimmen

De grootste avonturiers kunnen omhoog klauteren via een van de 2.500 klimroutes van de Gorges du Verdon en van een adembenemend uitzicht genieten!

Kanoën-kajakken

Ontdek de Verdon over het smaragdgroene water en ga op zoek naar uw favoriete plek!

Wandeltochten

Verken de Verdon over land via een van de talrijke wandelpaden die voor iedereen zijn opengesteld: Sentier Martel, Sentier de l'Imbut ...

Ontdek camping "Domaine du Verdon" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken