Camping Domaine du Verdon

Camping Verdon in de Provence in Castellane

Welkom op camping Domaine du Verdon in de Alpes-de-Haute-Provence. Onze camping, in een prachtige omgeving in het hooggelegen dorp Castellane, ontvangt u met open armen! Kom en beleef een fantastische campingvakantie op een perfecte locatie te midden van ongerepte en beschermde natuur. Doordat de rivier de Verdon langs onze camping in Castellane stroomt, geniet u van een verblijf pal aan het water!

Geopend vanaf wo 9 mei 2018 tot zo 9 september 2018

  • 248 huuraccommodaties en 252 kampeerplaatsen
  • Directe toegang tot de rivier
  • Natuurlijke omgeving
  • Multisportterreinen
  • Aquapark met glijbanen
  • Huisdieren toegestaan
  • Animaties en kinderclubs

Activiteiten voor de hele familie op een camping in de Verdon

Vertier, ontspanning en ontdekkingen… dat zijn de sleutelwoorden die uw campingvakantie in Castellane het best omschrijven!

Op onze camping Domaine du Verdon vindt u tot groot plezier van de hele familie een aquapark met een glijbaan en een pentagliss. Daarnaast kan jong en oud zich uitleven dankzij de vele activiteiten die door de camping in Castellane mogelijk zijn gemaakt: petanque, badminton, vissen, krachttrainingstoestellen in de openlucht, trimparcours, boogschieten en minigolf! Ruim baan voor vakantiepret en vertier! Voor de jeugd zijn er de kinder- en tienerclubs die allerlei animaties op de camping voor hen organiseren als sporttoernooien en knutselworkshops!

Luieren, sporten en ontdekken op de camping in de Provence

Ontdek een ideale omgeving waar u alles uit uw vakantie in de Provence kan halen wat erin zit! Omdat op korte afstand van onze camping twee meren liggen, het Lac de Castillon en het Lac de Sainte-Croix, kunt u allerlei watersportactiviteiten beoefenen, van raften, kanoën en waterfietsen tot varen op smaragdblauw water. En natuurlijk kan wie niets liever doet dan luieren en relaxen in alle rust op de zandstranden van de zon genieten!

Breng om niets van de historische monumenten van de Provence te missen een bezoek aan de typisch Provençaalse dorpen als Moustiers-Sainte-Marie, Entrevaux en Rougon! Geef uw vakantie een vleugje Provence op het Plateau de Valensole, een groot lavendelveld dat al zijn schoonheid prijsgeeft! Camping du Verdon in Castellane heeft voor de hele familie een ideale vakantie in petto!

Diensten en winkels

Wi-Fi
Sandaya camping Domaine du Verdon biedt u Wi-Fi-toegang.
Bar
En als u nu eens met de hele familie in de bar van de camping ging lunchen? ’s Morgens kunt u er voor een ontbijt terecht. ’s Avonds kunt u in de bar een maaltijd bestellen om ter plaatse te verorberen of om mee te nemen naar uw stacaravan. ’s Avonds worden in de bar cocktails geserveerd voor een gezellig moment met de hele familie.
Relaxruimte
Gun uzelf een moment van pure ontspanning op de camping! Geniet tijdens uw vakantie in een airconditioned ruimte van de behandelingen van onze masseuse. Maak een afspraak!
Kruidenierswinkel
Op onze Sandaya-camping Domaine du Verdon is een kruidenierswinkel aanwezig waar u terecht kunt voor alles wat u tijdens uw campingvakantie aan boodschappen nodig hebt. U hoeft de camping dus niet af!
Restaurant-Pizzeria
Zin in traditionele Provençaalse keuken? Dat komt goed uit, want in ons campingrestaurant bent u van harte welkom om te proeven van traditionele streekgerechten. Er wachten u heerlijke Provençaalse schotels! Op het menu staan vlees, vis en Provençaalse wijnen die rechtstreeks afkomstig zijn van de ambachtelijke streekmarkten voor een heerlijke maaltijd met de hele familie!
Fastfood
Mis ook het fastfoodrestaurant van de camping niet om te genieten van een hamburger!

Activiteiten

Kids Club en Juniors Club
De animatoren die op onze camping aanwezig zijn, zorgen ervoor dat ook de jongste vakantiegangers het naar hun zin hebben op de camping in Castellane! Dankzij hen is er van alles te doen, van leren vissen en leren kanoën tot sporttoernooien en knutselateliers!
Teens Club
Voor de junioren van 13 tot 17 jaar staan een groot aantal activiteiten op het progamma voor een geweldige vakantie : sport, dansen, spelletjes en nog meer.