Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Domaine du Verdon

Bij een vakantie in de Provence hoort waterpret! Om het iedereen naar de zin te maken, heeft camping Domaine du Verdon in Castellane zijn aquapark in 2 zones verdeeld. Aan de ene kant vindt u het zen-zwembad voor volwassenen en aan de andere kant de glijbanen, het overloopzwembad en de bubbelbaden. Zo geniet iedereen met volle teugen van zwemplezier te midden van de ongerepte natuur bij het begin van de Gorges du Verdon: een mooiere setting kunt u zich niet voorstellen! 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Uw azuurblauwe aquapark op camping Domaine du Verdon

Geniet met volle teugen van de 2 zwemparadijzen op camping Domaine du Verdon in het hart van het natuurpark Préalpes d’Azur! Onder een stralende vakantiezon vermaakt de hele familie zich opperbest dankzij het overloopzwembad, de lagunerivier, de bubbelbaden en de glijbanen. Welkom in de Provence!

Ludieke aquazone

Klein en groot beleeft het grootste plezier in de zwembaden van het grote aquapark met waterspeeltuin, bubbelbad, overdekt zwembad en een wildwaterrivier. In dit zwemparadijs voor de hele familie geniet u optimaal van de waterpret!

Zen-aquazone

In de zen-aquazone, die exclusief voor volwassenen voorbehouden is, draait alles rond relaxatie. U vindt er 2 zwembaden om in alle rust van het water te genieten. Rond de zwembaden staan zonnebedden om na het zwemmen lekker uit te blazen!

Ontdek het aquapark van camping "Domaine du Verdon" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de rivier
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Hydromassagebanken
Baantjesbad
Waterval
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zen zwembad (voorbehouden voor volwassenen)
Wildwaterrivier
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.