Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Uw azuurblauwe aquapark op camping Domaine du Verdon

Geniet van een adembenemend uitzicht op de mooiste landschappen van de Verdon terwijl u de glijbaan afroetsjt! In het hart van de Voor-Alpen van Castellane nodigt uw camping in de Gorges du Verdon met verwarmd aquapark u uit om zwemplezier te beleven met de hele familie: spetteren in de waterspeeltuin voor kinderen, glijwedstrijd op de glijbanen, kampioenschap gekke sprongen maken in het zwembad ... om daarna even heerlijk te luieren tijdens een zonnebad.

Het zwemparadijs van uw camping in de Verdon

Een zwemparadijs voor de hele familie

Op camping Sandaya Domaine du Verdon in Castellane zijn er zwembaden voor alle wensen en smaken! Dus iedereen zijn zwempak aan en op naar de waterspeeltuin voor de kleintjes, de waterspeelruimte met de glijbanen of de ontspanningsruimte met het zwembad om baantjes te trekken onder de Provençaalse zon. En wie liever in de natuur zwemt, kan een duik nemen in het water an het meer van Castillon en met de hele familie genieten van recreatieve activiteiten op het water!

Waterspeeltuin en waterparasol

Spetter, spat! De allerkleinsten doen hun eerste zwembadervaring op in de waterspeeltuin die speciaal voor hen is ontworpen. Ze zijn dol op de grote parasol waar steeds weer een waterval vanaf komt!

3 multiglijbanen

Doe wedstrijdjes op de 3 multiglijbanen! Broertjes en zusjes of nieuwe vriendjes of vriendinnetjes kunnen op elk uur van de dag veilig gebruik maken van de multiglijbanen.

Afdaling van de glijbaan

Geniet bovenaan de glijbaan van het uitzicht over het aquapark en de omliggende bergen! Bereid u voor op een afdaling vol bochten voordat u met een grote plons in het turkooisblauwe zwembad belandt.

Ontdek camping "Domaine du Verdon" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken