Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping L'Estanquet

In de Charente-Maritime kunt u uw activiteitenprogramma helemaal aan uw wensen aanpassen en dat geldt voor sportliefhebbers, fijnproevers, liefhebbers van luieren of van de natuur. Hoe? Dankzij de speciaal voor u ontworpen activiteiten en diensten natuurlijk: gratis kinderclubs voor kleine vakantiegasten, sportieve activiteiten overdag en geanimeerde avonden. Voeg hier nog de oceaan en het bos aan toe en u hebt een perfect speelterrein voor avonturen!

Wi-Fi info: we zijn momenteel bezig met het installeren van het Wi-Fi netwerk op de camping. We kunnen niet garanderen dat het netwerk operationeel zal zijn bij de opening van de camping, maar we verzekeren u dat we er alles aan doen om u de best mogelijke Wi-Fi-service te bieden tijdens uw verblijf.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping L'Estanquet

Wat zijn de ingrediënten van een onvergetelijke vakantie voor uw kleine schatten op camping L'Estanquet? Een snufje creatieve activiteiten, een wolkje spelletjes, gediplomeerde begeleiders, een programma op maat voor elke leeftijd maar vooral veel vrolijkheid en vriendjes voor een zomer of voor het leven!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Voor de eerste vakantie van uw kleintjes tussen 5 en 7 jaar hebben wij een perfect programma samengesteld: creatieve workshops, leuke spelletjes en minidisco met Koolaya. Ze vermaken zich zo goed op de Kids Club dat ze elke dag staan te trappelen om weer te gaan!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De activiteiten voor de 8 tot 12-jarigen zijn anders, maar het plezier niet! Sportieve olympiades, allerlei spelletjes, in de Juniors Club wordt van alles georganiseerd waarbij kleine vakantiegangers samen met hun nieuwe vriendjes hun energie kwijt kunnen.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma voor uw tieners tussen 13 en 17 jaar op de Club Teens? Sporttoernooien om de competitiviteit aan te wakkeren, grappige uitdagingen, uitstapjes in de omgeving van de camping en dat zijn slechts een paar voorbeelden. Eén ding is zeker: ze zullen onuitwisbare herinneringen maken!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "L'Estanquet" op foto's

Talrijke activiteiten te land en ter zee op camping L'Estanquet

Van een uitgebreid scala aan activiteiten profiteren in een prachtige omgeving: dat belooft camping L'Estanquet u. Zowel op het land als op het water hebt u bijna oneindige mogelijkheden: tochtje op zee, fietstocht, ontdekking van het erfgoed van de Charente, luieren aan de oceaan, lekker eten ... Het zal niet meevallen om te kiezen ... maar u kunt natuurlijk gewoon alles uitproberen!

Boomklimpark Indian Forest

Bekijk de wereld vanuit een ander perspectief en ontdek in het bos van La Coubre het boomklimpark Indian Forest! Met zijn avontuurlijke parcoursen voor volwassenen en kinderen garandeert dit park de hele familie een superleuke dag.

 

Ontdek de animaties van camping "L'Estanquet" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping L'Estanquet

In termen van diensten hebben we bij camping L'Estanquet alles op alles gezet om uw vakantie 100% te laten slagen: een restaurant om gezellig met de hele familie te eten, een minisupermarkt om boodschappen te doen zonder de camping te verlaten, een kruidenier om zoete broodjes te halen voor het ontbijt, een wasserette, fietsverhuur en nog veel meer!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "L'Estanquet" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Minidisco
Pingpong
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Restaurant
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Touwenparcours 850 m