Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Alle sport- en spelactiviteiten van uw camping Les Vagues

Strandsporten of teamsporten? Maak uw keuze voor een geanimeerde campingvakantie onder de mediterrane zon! Profiteer van ons multisportterrein om er een voetbal- of volleybalwedstrijd te organiseren, doe mee met een van onze groepslessen gymnastiek of waterpolo en installeer u comfortabel voor het podium om tijdens een van onze animatieavonden ontspannen van een show te genieten!

Stel zelf uw dagprogramma samen op de camping in Vendres-Plage

Petanquebanen

Werk aan uw behendigheid en organiseer een potje petanque op een van onze banen die u vrij kunt gebruiken! Op verzoek lenen wij materiaal uit; vraag inlichtingen bij de receptie van de camping.

Waterpolo

Ontdek hoe leuk een teamsport kan zijn in het verwarmde zwembad van de grote aquaruimte! Onze professionele animator brengt u de beginselen van het waterpolo bij waarna u het seizoen als een kampioen eindigt.

Fitness

Werk aan uw conditie en doe mee aan een sessie cardiofitness onder leiding van een animator! Dé manier om in vorm te blijven! En een geruststellend idee als u straks op de zonnebedden op het Caraïbenstrand ligt te relaxen!

Multisportterrein

Bent u een fan van teamsport? Organiseer een voetbal-, basketbal- of handbalwedstrijd op het multisportterrein van uw camping in Vendres-Plage!

Beachvolleybal

Gebruik het strand om een beachvolleybaltoernooi te organiseren! Een betere manier om de hele dag te ontspannen en te bruinen bestaat niet!

Thema-avonden

Kom aan het eind van de dag voor een avondje ontspanning een door uw camping in de Hérault georganiseerd concert, een show of een thema-avond bijwonen! En reken maar dat het een vrolijke boel wordt!

Activiteiten buiten de camping

Duiken

Maak gebruik van uw vakantie aan de kust van de Languedoc om u aan een duikdoop te wagen. Een uitgelezen kans om de onderwaterwereld in de golf van Lion te verkennen!

Op 250 m van de camping.

Jetski en funband

Ga met de hele familie jetskiën op het strand van Vendres, op maar een paar minuten van uw camping! Spanning, sensatie en dolle pret gegarandeerd, voor de hele familie!

Op 2 km van de camping.

Boomklimparcours

Ontdek 1500 m² aan netten, houten hutten, ludieke en sportieve parcoursen om tijdens de vakantie in Sérignan de kleine avonturier uit te hangen! Toegankelijk voor iedereen van 3 jaar en ouder.

Op 6 km van de camping.

Kartbaan

Kruip achter het stuur van een kart en hou met de hele familie een wedstrijdje op een circuit van 600 meter lang! Voor de allerkleinsten is er zelfs een aparte baan waarop ze zich in alle veiligheid kunnen uitleven.

Op 4.5 km van de camping.

Het toeristentreintje van Valras-Plage

Rijd langs de kust van Valras en Vendres-Plage en ontdek hun geschiedenis tijdens een aangenaam ritje! Op 6 km van de camping.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Zwemles
Ruimte voor krachttraining
Fitness
Voetbal
Minigolf
Petanque
Pingpong
Speelzaal
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Tochten met paard of pony 1 km
Duiken 1 km
Paintball 1 km
Jetski 1 km
Casino 3 km
Boottochten 5 km
Karting 8 km
Touwenparcours 8 km
Bowling 15 km
Canyoning/Rafting 40 km
Kanoën/kajakken 40 km

Ontdek camping "Les Vagues" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums