Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?

U ging nog nooit op campingvakantie naar Vendres-Plage in de Hérault?
Dan is het de hoogste tijd dat u kennismaakt met dit gezellige stadje aan de Middellandse Zee op slechts enkele kilometers van Béziers, Narbonne en Agde.
In Vendres valt altijd wel wat te beleven. Iedereen wordt er op zijn wenken bediend!

Reserveer een camping in Vendres

U bent er nog niet helemaal uit waar uw volgende vakantie naartoe zal gaan? Dan hebben we enkele doorslaggevende argumenten om u voor onze camping in Vendres te doen kiezen! Reserveert u een campingaccommodatie in Vendres-Plage, dan kiest u voor een hartelijke stad in een idyllisch kader. Vendres-Plage heeft heel wat te bieden en garandeert u en uw familie een supervakantie!
Liefhebbers van geschiedenis en erfgoed zijn steevast in de wolken bij het zien van het oude Carcassonne en de kastelen van de katharen die in de buurt van onze 4 en 5-sterrencampings gelegen zijn. Voor wie houdt van dolce far niente, gaat er niets boven de rustige omgeving van het Canal du Midi. Maar ook ondernemende types die op actie gesteld zijn, kunnen in de omgeving hun hartje ophalen en diverse sporten beoefenen.
Op onze campings in Vendres verveelt u zich geen moment dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod voor de hele familie: een avonturenparcours, paintball, natuurwandelingen, zon en zee… U kunt op beide oren slapen: deze vakantiebestemming stelt u niet teleur!

Camping aan de kust

Het woord ‘Plage’ (strand) zit niet voor niets in de naam van Vendres-Plage. Tijdens uw campingverblijf in Vendres-Plage beleeft u een heerlijke vakantie aan de Middellandse Zee. Adem met volle teugen de zuivere zeelucht in en geniet van dit aangename stadje dat heel wat troeven achter de hand houdt om u optimaal van de zomer te laten genieten. Met zijn architectuur waaruit een eeuwenoude geschiedenis spreekt en zijn rijke natuur is Vendres een prachtige bestemming voor uw campingvakantie in het zuiden van Frankrijk. Ontdek de mediterrane schoonheid en de verborgen parels die onder de azuurblauwe hemel van Vendres-Plage op u wachten. Een campingverblijf in Vendres staat jaar na jaar garant voor een schitterende vakantie aan zee!

Zwemparadijs Vendres Plage

U dacht dat u het in Vendres-Plage zonder aquapark zou moeten stellen? Natuurlijk niet! Zelfs in deze kleine gemeente met nauwelijks meer dan 2500 inwoners vindt u een 500 m² meter groot aquapark met spectaculaire glijbanen en andere waterspeeltuigen. Waterratten zijn dolenthousiast over het zwembad met golfstroming – net als in zee! –, de masserende waterstralen en de speelpaddenstoel.  Het wordt een te gekke zomer in Vendres-Plage! Zelfs de allerkleinsten vermaken zich opperbest in het peuterbad. In de mediterrane droomsetting van het aquapark kunt u deelnemen aan de aquagymsessies of gewoon baantjes trekken om in vorm te blijven. Maar wat u ook kiest, het wordt een onvergetelijke vakantie!

Onze campings in de buurt

Vendres Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten
Vendres Plage | Languedoc Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten