Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Stel uw programma met dagactiviteiten samen op camping Soulac Plage!

Kies 's morgens, midden op de dag of tegen de avond uw vakantieactiviteit op camping Soulac Plage! Een fitnessles om in vorm te blijven, nachtelijk zwemmen, petanquetoernooien en nog vele andere activiteiten waaraan u kunt deelnemen tijdens uw vakantie aan het water. Maak ten volle gebruik van de begeleiding door onze professionele animatoren en de sport- en spelvoorzieningen die het hele seizoen tot uw beschikking staan. Zin om eropuit te trekken? Ontdek de talrijke animaties in Soulac-sur-Mer en omgeving!

Alle activiteiten van uw camping in de Gironde

Petanquebanen

Organiseer op een van onze petanquebanen een groot toernooi met uw familie in de stralende Aquitaanse zon! Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de receptie van uw camping.

Fitnesslessen

Begin u dag fris met een verkwikkende fitnessles! Zumba, buik- en bilspieroefeningen, stretchen en ontspannen ... een heerlijk uurtje sport en ontspanning voordat u op weg gaat naar het strand.

Geanimeerde avonden

In juli en augustus is er op camping Soulac Plage elke avond een ander animatieprogramma voor een avondje met familie of vrienden! Op het menu: dansopvoeringen, cabaret, concerten, zwembadnocturne en een heleboel andere verrassingen om u optimaal van uw vakantie te laten genieten.

Tennisbaan

Kom een balletje slaan op de tennisbaan op camping Soulac Plage die tot uw beschikking staat! Een ideale buitenactiviteit als u zin heeft om te sporten in de stralende Aquitaanse zon. 

Activiteiten buiten de camping

Surflessen

Profiteer van uw vakantie in Soulac-sur-Mer voor een inwijding in de surfsport! Het strand van de camping is de ideale locatie voor een privé- of groepsles op uw niveau onder leiding van gediplomeerde monitoren. De golven van de Atlantische Oceaan wachten alleen nog op u!

Op 3 km van de camping.

Parachutespringen

Bewonder het estuarium van de Gironde vanuit het mooiste gezichtspunt! Waag u aan een initiatie parachutespringen, alleen of in tandem, voor de ultieme adrenalineshot op uw vakantie in Soulac. 

Op 8 km van de camping.

Boomklimparcours

Ontdek een groot attractiepark in de vrije natuur, midden in het bos van de Landes! Een boomklimparcours voor groot en klein, kartraces, sumoworstelen, schattenjachten ... en nog een heleboel andere verassende activiteiten!

Op 20 km van de camping.

Vinologie

Op camping Soulac Plage laat een vinoloog u wekelijks de wijnen ontdekken (en proeven!) waar de Médoc om bekend staat. Welke wijn combineert volgens u het beste met de specialiteiten uit de Landes? Informatie en inschrijving bij de receptie van de camping

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Fitness
Petanque
Pingpong
Tennis
Volley
Waterpolo
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Casino 4 km
Manege 4 km
Surfles 4 km
Skatepark 4 km
Karting 4 km
Jetski 7 km
Escape Game 7 km
Paintball 20 km
Avonturenparcours 20 km
Touwenparcours 20 km

Ontdek camping "Soulac Plage" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums