Bent u er nog niet uit waar u uw volgende campingvakantie wil doorbrengen? Dan hebben we een gouden tip voor u: Soulac-sur-Mer! Dit verrukkelijke
stadje in de Médoc (departement Gironde) beschikt over een aantal onweerstaanbare troeven. Wedden dat ook u bezwijkt voor de charmes van deze outsider? Op naar de Gironde dus!

Reserveer een campingplaats in Soulac-sur-Mer

Een rustige stad pal op de Atlantische kust, schitterend gelegen in een toeristische topregio nabij de monding van de Gironde: Soulac-sur-Mer voldoet aan alle basiscriteria om van uw vakantie in de Gironde een voltreffer te maken. Wil u deze heerlijke vakantiecocktail nog wat extra pit geven met enkele verrukkelijke lokale ingrediënten? Dan hebben we diverse aanbevelingen voor u! In Soulac-sur-Mer kunt u de Basiliek van Notre-Dame-de-la-fin-des-Terres bewonderen, fantastische kiekjes maken aan de voet van de Vuurtoren van Cordouan of een bezoek brengen aan het Museum voor Kunst en Archeologie.
Om het helemaal af te maken, hoeft u alleen nog even uw geliefkoosde activiteiten uit te kiezen. Wil u gaan zwemmen, sporten of de streek verkennen? Houdt u het meest van de stad of van de volle natuur? Deze regio heeft zoveel te bieden dat u wel gek zou zijn om elders op vakantie te gaan!

Camping aan de kust

Twijfelt u nog tussen zoet water en zout water? Breek uw hoofd er niet langer over en ga gewoon voor allebei. In Soulac-sur-Mer gaan zoet en zout water namelijk perfect samen!
Vissers en liefhebbers van riviercruises voelen hun hart vast sneller slaan bij het zien van de Gironde, terwijl de diehards van de Atlantische Oceaan met zeven kilometer zeestrand ook best in hun nopjes zullen zijn. In Soulac-sur-Mer kunt u precies doen waar u zin in hebt: bewonder de lokale fauna en flora, ga lekker uit eten in één van de restaurantjes in de omgeving, beoefen één van de talloze activiteiten die ter plaatse worden aangeboden… In Soulac-sur-Mer is uw verbeelding aan de macht!

Zwemparadijs Soulac-sur-Mer

Het activiteitenaanbod is zo groot in deze regio, dat het nog maar de vraag is of u de tijd zult vinden om van ons aquapark te genieten!
Wij hebben er in ieder geval voor gezorgd dat alles aanwezig is om een paar extra superlatieven aan uw vakantieverslag toe te voegen. Houdt u van ruimte, relaxatie en welbehagen, dan hebt u het helemaal naar uw zin in onze waterparken. Een partijtje waterpolo, te gekke animatieactiviteiten, glijbanen… u verveelt zich geen minuut!
Gelukkig is de zon vaak van de partij in Soulac-sur-Mer. Een reden te meer om met volle teugen van uw vakantie te genieten!

Onze campings in de buurt

Soulac sur Mer | Aquitain
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten