Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Soulac sur Mer

Bent u er nog niet uit waar u uw volgende campingvakantie wil doorbrengen? Dan hebben we een gouden tip voor u: Soulac-sur-Mer! Dit verrukkelijke
stadje in de Médoc (departement Gironde) beschikt over een aantal onweerstaanbare troeven. Wedden dat ook u bezwijkt voor de charmes van deze outsider? Op naar de Gironde dus!

Camping Soulac sur Mer: reserveer uw verblijf

Reserveer een campingplaats in Soulac-sur-Mer

Een rustige stad pal op de Atlantische kust, schitterend gelegen in een toeristische topregio nabij de monding van de Gironde: Soulac-sur-Mer voldoet aan alle basiscriteria om van uw vakantie in de Gironde een voltreffer te maken. Wil u deze heerlijke vakantiecocktail nog wat extra pit geven met enkele verrukkelijke lokale ingrediënten? Dan hebben we diverse aanbevelingen voor u! In Soulac-sur-Mer kunt u de Basiliek van Notre-Dame-de-la-fin-des-Terres bewonderen, fantastische kiekjes maken aan de voet van de Vuurtoren van Cordouan of een bezoek brengen aan het Museum voor Kunst en Archeologie. U hoeft echt nergens anders naartoe om aan deze vakantie prachtige herinneringen over te houden. Op uw familiecamping vindt u een uitgebreid activiteitenaanbod. Er valt elke dag wel wat te beleven! Terwijl de kinderen zich op het springkasteel bij de speelweide uitleven, speelt u een partijtje op de petanquebanen of slaat u een balletje op de tennisbanen in de openlucht. Zin in een verfrissende pauze? Duik dan met zijn allen het water in! U hebt de keuze uit een verwarmd, overdekt zwembad en een zwembad in de openlucht. Heerlijk om enkele ontspannende baantjes te trekken. Ondertussen hebben de jongste campinggasten de tijd van hun leven op de waterglijbanen. Terug in uw stacaravan, tent of camper kunt u lekker zonnebaden op de ligstoelen van uw terras. Wat kan vakantie toch fantastisch zijn!

Camping aan de kust

Twijfelt u nog tussen zoet water en zout water? Breek uw hoofd er niet langer over en ga gewoon voor allebei. In Soulac-sur-Mer gaan zoet en zout water namelijk perfect samen!
Vissers en liefhebbers van riviercruises voelen hun hart vast sneller slaan bij het zien van de Gironde, terwijl de diehards van de Atlantische Oceaan met zeven kilometer zeestrand ook best in hun nopjes zullen zijn. In Soulac-sur-Mer kunt u precies doen waar u zin in hebt: bewonder de lokale fauna en flora, ga lekker uit eten in één van de restaurantjes in de omgeving, beoefen één van de talloze activiteiten die ter plaatse worden aangeboden… In Soulac-sur-Mer is uw verbeelding aan de macht!

Bezoek aan de vuurtoren van Cordouan

Gooi de trossen los en verken vanaf uw camping in de Gironde het zogenaamde ‘Versailles van de zee’: de vuurtoren van Cordouan. Na enkele minuten varen vanuit Le Verdon-sur-Mer tekenen de contouren van de oudste nog werkende Franse vuurtoren zich af aan de einder. De vuurtoren van Cordouan werd al in 1862 als historisch monument beschermd en verbergt heel wat geheimen na eeuwenlang voor de kust van de Gironde de wacht te hebben opgetrokken! Ontsluier samen met uw kroost de mysteries van de koninklijke appartementen, ontdek de lampenzaal en klim helemaal naar boven waar u het allermooiste uitzicht over het estuarium van de Gironde wacht. Een sensationeel bezoek waardoor u bijzondere herinneringen overhoudt aan uw campingvakantie in Soulac-sur-Mer!

Camping Soulac sur Mer, reserveer uw verblijf!

Soulac sur Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!