Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Spring in het water van het aquapark van uw camping Soulac Plage!

Na de golven van de Atlantische Oceaan is het tijd voor zwemplezier in de binnen- en buitenbaden van het aquapark! Geniet met de hele familie van meer dan 1.500 m² zonovergoten bassins met bubbelbaden, rivier-lagune, solariumterras, grappige waterspelletjes en waanzinnige glijbanen. Allemaal goede redenen om in het water te springen op 4-sterrencamping Soulac Plage!

Zwemshorts zijn verboden in het hele zwemparadijs. Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Zwemparadijs op uw camping in Soulac-sur-Mer

Overdekt en verwarmd zwembad

Onder de koepel van het verwarmde zwembad is alle ruimte voor ontspanning! Profiteer van een les versterkende aquagym of een ontspannende zwemsessie, voordat u zich comfortabel op het royale houten terras installeert. Liefhebbers van balneo? Neem plaats in het bubbelbad, ideaal om lichaam en geest te ontspannen!

Waterspeeltuin Aqua Jump

Grenzend aan de buitenbaden is de Aqua Jump, een heus speelfort dat kleine avonturiers maar wat graag willen veroveren! Hindernissen, waterstralen, cascades … Kinderen kunnen zich hier even helemaal uitleven voordat het tijd is voor een laatste ‘plons’ in de zwembaden van het aquapark.

Caraïbisch strand

Fijnzandstranden vormen een vast onderdeel van het decor in de Nouvelle-Aquitaine! Daarom hebben wij besloten om aan de rand van de buitenzwembaden ons eigen strand aan te leggen, hier kunt u optimaal genieten van een relaxmoment in de stralende zon.

Rivier-lagune

De rivier-lagune die door de zwembaden kronkelt, nodigt uit tot ontspannen en heerlijk wegdromen! Laat u langzaam meedrijven op de stroming en sluit uw ogen: het is zo fijn om je te laten gaan!

Multiglijbanen

Zin in een wedstrijdje wie het snelst van de glijbaan kan roetsjen? Kom met de hele familie of met vrienden naar de 4-baans pentaglisse van het aquapark en laat de adrenaline maar stromen! Lachsalvo’s 100% gegarandeerd!

Bubbelbaden

Laat de bubbels in de bubbelbaden aan de rand van het solariumterras niet wachten en geniet in de zon van een heerlijk moment van ontspanning!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Rechtstreekse toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Aqua Jump (waterspeeltuin in hout)
Bubbelbad
Baantjesbad
Watertuin
Peuterbad
Pentaglissen
Verwarmd zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Caraïbisch strand (ontspanningsruimte met uw voeten in het zand)
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen)

Ontdek camping "Soulac Plage" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken