Overdekt zwembad

het gehele seizoen verwarmd

De overdekte zwembaden in de Sandaya campings

Geniet in welke omstandigheden dan ook van de overdekte zwembaden in de Sandaya campings. Ongeacht het weer of het seizoen, ontdek de overdekte zwembaden die deel uitmaken van de zwembadparadijzen in de 4 en 5 sterren campings Sandaya.

Gedurende het gehele seizoen een ideale temperatuur van het water

De overdekte zwembaden van de 4 en 5 sterren campings Sandaya zijn de ideale plek samen te genieten van het water met een perfecte temperatuur. U heeft de keuze uit de campings: Sandaya Soulac Plage in de regio Aquitaine, Sandaya Les 2 Fontaines in de regio Bretagne, Sandaya La Côte de Nacre in de regio Normandië of Sandaya Douce Quiétude in de regio Var (alleen het peuterbad overdekt). In de verwarmde zwemparadijzen van Sandaya kunt u voor 100% genieten van uw vakantie.

Overdekte zwembaden voor veel plezier ...

De kinderen spelen zowel in het voorjaar, de zomer en het najaar in de overdekte zwembaden van de 4 en 5-sterren campings Sandaya. Zij zullen genieten van het overdekte zwembad, maar ook het overdekte peuterbad en de diverse waterspelletjes op de 5 sterren camping Sandaya Douce Quiétude. De overdekte zwembaden van de Sandaya campings is het dagelijkse trefpunt voor de kleinsten onder u en veel plezier gegarandeerd !

... en zwembaden voor uw ontspanning op de camping

De ouderen kunnen heerlijk ontspannen in de whirlpools en bubbelbaden op de 4-sterren camping Sandaya Soulac Plage. De overdekte zwembaden van de 4 en 5-sterren campings Sandaya bieden u een ideale temperatuur welk weer het ook is en verzekeren u van een perfecte vakantie.
Met Sandaya genieten we volop van onze vakantie.