Camping Provincie Triëst

Maak kennis met de provincie Triëst in het noordoosten van Italië, een authentieke regio die tussen de zee en de bergen verscholen ligt. Met zijn kastelen die trots over de zee uitkijken, zijn mysterieuze grotten en zijn charmante haventjes heeft de kleinste provincie van Italië heel wat troeven in huis om u te bekoren. Eerste halte: uw standingvolle camping!

Camping Provincie Triëst, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Duino-Aurisina | Friuli-Venezia Giulia
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

De provincie Triëst, uw ideale vakantiebestemming!

Met de zee aan de ene kant en het Karstplateau aan de andere kant verrast de provincie Triëst menig bezoeker met een grote diversiteit aan landschappen. Deze ongerepte en haast vergeten regio bij de Adriatische Zee lijkt dan ook recht uit een sprookje te komen: de kastelen die hoog boven de zee uit torenen, de weelderige vegetatie op het platteland, de turkooisblauwe zee … Bepaald een feeërieke setting voor uw campingvakantie in Italië!

De bevoorrechte ligging van uw camping aan zee op slechts enkele minuten van Triëst overtuigt u meteen. Geniet ter plaatse van de activiteiten en gratis animatie voor de hele familie, het aquapark met speelbad voor de kids, uw comfortabele stacaravan in de schaduw van de dennenbomen … Pure zaligheid!

Bezoek de provincie Triëst met de hele familie

U weet hoe het gaat op familievakanties: de een wil luieren op het strand, de ander wil gaan wandelen … Tijdens uw campingverblijf in de provincie Triëst is het geen probleem om de lieve vrede te bewaren: iedereen krijgt gewoon zijn zin!

De Adriatische Zee garandeert u uren waterpret: surfen, stand-up paddle, snorkelen … Uw kroost voelt zich de koning te rijk! Daarna is het tijd om kennis te maken met het ongerepte platteland en het Karstplateau boven Triëst. Adem met volle teugen de zuivere lucht in en verken de wandel- en fietsroutes die langsheen de mooiste panorama’s van de golf van Triëst voeren.

Bezoek de provincie Triëst met z'n tweetjes

Klaar om het leven van een kasteelheer te leiden? Niet ver van uw camping vindt u niet één maar zelfs twee kastelen die u met open armen ontvangen!

Het beroemde Rilke-pad, hoog boven de Adriatische Zee, voert u naar het Duino-kasteel dat in Aurisina van op een hoge rots over de zee uitkijkt. Nabij Triëst staat het kasteel van Miramare u op te wachten. Niet alleen de smetteloos witte toren maar ook de tuinen bij het water weten u vast te bekoren: ideaal voor een romantische wandeling! Vergeet tot slot ook Triëst niet, de kosmopolitische provinciehoofdplaats. Het is er heerlijk kuieren bij de waterkant. En wat dacht u van een etentje bij kaarslicht tot besluit van de dag?

Camping Provincie Triëst: onze tips voor een geslaagd verblijf

U bent een echte natuurliefhebber? Op dan naar het natuurpark van Val Rosandra waar de zeldzaamste planten van het Karstplateau te vinden zijn!

Verken in Triëst de diepten van de ‘Grotta Gigante’, de grootste grot ter wereld!

Muggia, het vissershaventje nabij Triëst, is beslist een omweg waard. Met de boot bent u er op slechts 30 minuten!

Op 2 uur bent u met de wagen in Venetië: flaneer bij wijze van voorproefje al eens over de kade langsheen het Canal Grande in Triëst!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!