Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Cavallino

Hoe moet u zich een vakantie op camping Cavallino nabij Venetië voorstellen? Met de hele familie spelen op het strand, sporten onder de Italiaanse zon, zorgeloos lunchen op het terras van het restaurant … Het klinkt haast te mooi om waar te zijn! En hebt u zin om er even met zijn tweetjes tussenuit te knijpen? In de gratis miniclub zijn de kids in goede handen!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclub van camping Cavallino in Italië

Camping Cavallino nabij Venetië verwent het jonge volkje met een aangepaste ontspanningsinfrastructuur voor elke leeftijd: een overdekt speelplein, een speelzone op het strand, een waterspeeltuin, een minigolfbaan, pingpong … En dan vergeten we het animatieprogramma van de gratis miniclub nog! Zo verveelt uw kroost zich geen moment tijdens uw verblijf in Italië. Dat geven we u op een blaadje!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Cavallino" op foto's

Iedereen aan het sporten op camping Cavallino!

Er gaat natuurlijk niets boven een flinke portie sport om alle stress af te reageren en de batterijen op te laden. Pilates, beachvolley, fitness, joggen op het strand … Uw camping in Italië biedt u het perfecte kader voor al uw favoriete activiteiten. En na inspanning komt ontspanning: wat dacht u van een heerlijke relaxatiesessie in de bubbelbaden? U hebt het echt wel verdiend!

Ontdek de animaties van camping "Cavallino" op foto's

Diensten- en winkelaanbod van 4-sterrencamping Cavallino

Geniet optimaal van la dolce vita op camping Cavallino nabij Venetië dankzij het diensten- en winkelaanbod ter plaatse: wasruimten voor iedereen, kruidenierszaak, ijsjeszaak, lounge-bar … En omdat een vakantie in Italië zonder de heerlijke Italiaanse keuken natuurlijk ondenkbaar is, moet u beslist ook de traditionele gerechten van het restaurant annex pizzeria proeven. Kies ter plekke een tafeltje uit of geniet in uw stacaravan van de afhaalgerechten!

Ontdek de diensten van camping "Cavallino" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Beachvolley
Ruimte voor krachttraining
Fitness
Minigolf
Pingpong
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Geldautomaat
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Ijskraam / Wafels / Pannenkoeken
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kanoën/kajakken
Zeilles
Paddle
Windsurfen