Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

Uw vakantie aan zee op camping Côte de Nacre in Normandië

Uw 5-sterrencamping in de Calvados

Camping Côte de Nacre in Normandië heet u deze zomer welkom op een bevoorrechte locatie in de Calvados aan de beroemde kust met haar rijke geschiedenis.

Ontdek in Saint-Aubin-sur-Mer, tussen Caen en Bayeux, de authentieke charme van de Normandische kust waar villa’s, strandcabines en vissershuisjes elkaar afwisselen.

Praktische info

Open van 5 april tot 22 september 2019 354 huuraccommodaties en 132 kampeerplaatsen Zie de plattegrond 17 rue du Général Moulton
14750 Saint-Aubin-sur-Mer
- Frankrijk
+33 (0)2 31 97 14 45
plage
Op 500 meter van het strand
toboggan-aquatique
Aquapark met overdekt zwembad
ilot-robinson
PREMIUM huuraccommodaties ‘Nautilus’
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Nieuw: PREMIUM wijk ‘Nautilus’

  • Landschappelijk aangelegde voetgangerswijk
  • Gratis wifi
  • Tv, vaatwasser en airco

Op naar de zwembaden in het aquapark van camping Côte de Nacre!

Beleef dubbel zoveel waterpret op camping Côte de Nacre! Uw kinderen weten niet waar ze eerst naartoe willen: de overdekte en verwarmde zwembaden of het grote waterattractiepark in de openlucht. Ontdek snel alle verrassingen die het aquapark van uw camping voor u in petto heeft.

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de Jacuzzi®… Op de Sandaya-camping schakelt u in zen-modus!

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Uw vakantiebestemming aan de Côte de Nacre

Op camping Côte de Nacre in Normandië zit u vlak bij de invasiestranden, een heus openluchtmuseum. Verken ook de beroemde ‘Terres de Nacre’ met zijn Normandische dorpen en frisse zeelucht, bewonder de kliffen bij Cap Romain en ga met de hele familie picknicken bij de Kanaalkust op het strand van Saint-Aubin. Uw vakantie aan de Normandisch kust wordt even afwisselend als verrassend!

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken