Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Camping in Pont-Mahé: pal aan het strand!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Moulin de l'Eclis is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 5 april tot 29 september 2024

Camping heeft de Clef Verte onderscheiding ontvangen

Uw 4-sterrencamping Moulin de L’Éclis in Zuid-Bretagne

Op de grens van Bretagne en de Pays de la Loire biedt 4-sterrencamping Moulin de L’Éclis u een geprivilegieerde ligging tussen de baai van La Baule en de golf van Morbihan.

Op deze camping met rechtstreekse toegang tot het strand van Pont Mahé verblijft u in een tent of een stijlvolle stacaravan, en geniet u de hele zomer van een uitgebreid activiteitenaanbod: aquapark, fietstochten, kitesurf-lessen, ponytochten … Wees onze gast en laat ons u verwennen!

 

Praktische info

Open van 5 april tot 29 september 2024 131 huuraccommodaties en 44 kampeerplaatsen Pont Mahé, 5 bis rue de la Plage
44410 Assérac
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 40 01 76 69 Hoe laat mag ik aankomen? Emmene ton chien

Genieten voor groot en klein:

Met rechtstreekse toegang tot het strand van Pont-Mahé
Meer weten?
Aquapark met overdekt zwembad & glijbaan met boeien
Meer weten?
Spa met balneozwembad, sauna en schoonheidsverzorging
Meer weten?
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs
Meer weten?

1, 2, 3 … iedereen in het water op camping Moulin de L’Éclis!

Relaxatie en sensationele kicks: er is voor elk wat wils in het verwarmde aquapark van camping Moulin de L’Éclis! Glijbanen met boeien voor de een, bubbelbaden voor de ander. Een tegenstroomrivier om rustig te beginnen en multiglijbanen om de dag met een spetterende wedstrijd af te sluiten. Krijgt u alsnog zin om op het ritme van de getijden nieuwe horizonten op te zoeken, dan kunt u naar het strand van Pont-Mahé dat rechtstreeks toegankelijk is vanaf de camping. Het absolute hoogtepunt? De zonsondergangen zijn er adembenemend mooi!

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: na een vakantie met de familie op onze campings gaat u naar huis met een koffer vol prachtige herinneringen!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de bubbelbad… Zo bent u meteen in zen-modus!

Ontdekken
Way of life

Sandaya zet zich in!

  • Gebruik van groenafval
  • Laadpaal voor elektrische voertuigen

Zwem tussen twee prachtige baaien op camping Moulin de L'Éclis

Op camping Moulin de L’Éclis, tussen Bretagne en de Pays de la Loire, kunt u echt alle kanten uit. In het noorden heeft de golf van Morbihan heel wat moois voor u in petto. In het zuiden wachten u heerlijke plekjes onder de zon op het schiereiland van Guérande en in de baai van La Baule, een van de mooiste ter wereld. En om terug te keren naar de camping volgt u gewoon de Atlantische kust met haar ongerepte kreken en magische stranden!  

De evenementen in de buurt van de camping