Camping Meer van Le Bourget, reserveer uw verblijf!

Doussard | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Het meer van Le Bourget, uw ideale vakantiebestemming!

Op vakantie is het soms moeilijk om iedereen tevreden te stellen. Bij het meer van Le Bourget is dat echter geen enkel probleem! In Aix-les-Bains vindt iedereen zijn gading.  Op het water, op het land en zelfs in de lucht: overal valt wat te beleven. Wandelroutes, familiale stranden, een rijk cultureel erfgoed en – niet te vergeten – de nabijheid van Annecy en Chambéry garanderen u dat u zich geen seconde verveelt! 

Uw Sandaya-camping tussen het meer en de bergen is een ware oase van rust te midden van de natuur. Terwijl het kroost zich in de gratis kinderclubs vermaakt, kunnen mam en pap relaxen in de spa, lekker bijkomen in het balneobad of alle stress verdrijven in de sauna. Daarna is het verzamelen geblazen voor de activiteiten en de avondanimatie van de camping. Het worden heerlijke familiemomenten!

Bezoek het meer van Le Bourget met de hele familie

Zin in een familievakantie boordevol activiteiten? Dat treft want bij het meer van Le Bourget wordt iedereen op zijn wenken bediend. Op het touwenparcours in Motz wanen uw kleine acrobaatjes zich Tarzan en Jane, maar ook op de wandelroutes in de omgeving kijken ze hun ogen uit. De diversiteit en rijke fauna en flora van de Savoye zijn dan ook heel bijzonder. 

Bergmeren zijn doorgaans een paradijs voor watersportactiviteiten en het meer van Le Bourget is daarop geen uitzondering. Windsurfen, waterskiën, waterfietsen of kanoën? Kies uw favoriete speeltje en dan … varen maar, scheepsmaatjes! Na de inspanning neemt u een verfrissende duik in het meer en u kunt er alweer tegenaan!

Bezoek het meer van Le Bourget met z'n tweetjes

De beste manier om alle facetten van het meer van Le Bourget met uw geliefde te ontdekken? Van op de brug van een cruiseschip natuurlijk! In de armen van uw wederhelft hebt u de tijd om de romantische, glinsterende oevers van het meer te zien voorbijglijden. Een droom die werkelijkheid wordt in de Savoie!

Houdt u van een fysieke buitenactiviteit die al uw zintuigen aanspreekt, dan gaat er niets boven een tocht door het hart van het alpenmassief. In het Regionaal Natuurpark van het Massief van Les Bauges op minder dan 30 minuten van het meer  vindt u prachtige routes langsheen adembenemende uitkijkpunten. De dappersten kunnen ook met een parapente over het meer vliegen. Een sensationele ervaring!

Camping Meer van Le Bourget: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ambitie om de nieuwe Tiger Woods te worden? Werk aan uw swing op de green van de 18 holes-golfbaan van Aix-les-Bains, de oudste van het departement!

Houdt u van muziekfestivals, neem dan in juli een kijkje op het Musilac-festival in Aix-les-Bains: in zo’n weergaloos kader weerstaat niemand aan de verleiding om te gaan dansen op de pop-rockmuziek!

In de Savoie weten ze wat gastronomie is: raclette, tartiflette, fondue, wijnen … Foodies voelen zich hier de koning te rijk!

Aix-les-Bains staat bekend als kuuroord. Trakteer uzelf en uw geliefde op een welverdiende relaxatie- en fitness-sessie in de thermen: pure zaligheid!

Bezienswaardigheden in de omgeving