Camping Omaha Beach, reserveer uw verblijf!

Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Omaha Beach, een niet te missen hotspot op uw vakantie

U wilt vakantie vieren aan de Normandische kust? Plof uw koffers neer in de Calvados waar onze Sandaya-camping uw hele familie welkom heet! Dit is een uitgelezen kans om de uitgestrekte invasiestranden aan de Kanaalkust te bezoeken, van Ouistreham tot aan de Pointe du Hoc. Het beroemdste strand is ongetwijfeld Omaha Beach. Zijn rijke geschiedenis weet u vast te boeien!

Na elke excursie waarop de geschiedenis tot leven komt, geniet u met volle teugen van de sport-, ontspannings- en wellnessinfrastructuur van uw Sandaya-camping in Normandië. Het aquapark met overdekt en verwarmd zwembad, het multisportterrein, het touwenparcours, de klimmuur … en nog veel meer leuke verrassingen! Uw verblijfsaccommodatie kiest u uiteraard zelf: een PREMIUM cottage of een traditionele cottage, een kampeerplaats voor uw tent of camper … Doe gewoon alsof u thuis bent!

Bezoek Omaha Beach met de hele familie

Uw kroost is van het leergierige type? Dan is uw verblijf in Normandië een prima gelegenheid om kennis te maken met enkele van de boeiendste hoofdstukken uit onze recente geschiedenis. Neem de kids dus zeker mee naar het herdenkingsmuseum van Omaha Beach in Saint-Laurent-sur-Mer!

U ontdekt er samen een indrukwekkende collectie authentieke voorwerpen, uniformen, voertuigen en documenten, en wordt als het ware ondergedompeld in het dagelijks leven van de soldaten die aan de ontscheping deelnamen. Een unieke en aangrijpende ontmoeting met de geschiedenis waar de hele familie wat aan heeft!

Bezoek Omaha Beach met z'n tweetjes

Hebt u Normandië uitgekozen als bestemming voor een uitje met uw geliefde? Onze Sandaya-camping belooft u alvast een schitterend onthaal! De invasiestranden danken hun faam weliswaar aan heftige gevechten, maar de vreedzame aanblik die ze nu bieden, nodigt meteen uit tot een romantische wandeling.

Bewonder op Omaha Beach het beroemde beeldhouwwerk ‘Les Braves’ (de dapperen) ter ere van de geallieerde soldaten. Met het blauw van de zee als achtergrond roept het een erg bijzondere sfeer op. En wat zou u ervan denken om tot besluit van de dag een verfrissende duik te nemen in het glinsterende water van de Kanaalkust?

Camping Omaha Beach: onze tips voor een geslaagd verblijf

Uw swing mag gezien worden? Neem de tijd om een van de 2 golfbanen met 18 holes in de beroemde golfclub van Omaha Beach uit te testen!

Wandel van Omaha Beach naar de nabijgelegen Pointe du Hoc en geniet van het verbluffende uitzicht over het Kanaal!

Bezoek de Amerikaanse begraafplaats in Normandië die hoog boven het strand ligt. Een aangrijpende plek die u absoluut gezien moet hebben!

Hou op de terugweg even halt in de mooie straatjes van Bayeux en bewonder het beroemde tapijt!