De Ardèche, uw ideale vakantiebestemming!

Er is ontzettend veel te beleven en te zien in de Ardèche. Over de lokale marktjes struinen op zoek naar streekproducten, de wandelroutes verkennen, de culturele sites van de streek bezoeken, de Gorges de l’Ardèche afvaren in een kano of op een stand-up paddle: u stelt gewoon zelf uw droomprogramma samen. Makkelijk zat! 

Uw vakantie in de Ardèche belooft buitengewoon te worden. En daar hoort natuurlijk een buitengewone accommodatie bij! Wat dacht u van een setting te midden van de natuur, met een verwarmd aquapark, een uitgebreide keuze aan accommodaties – van traditionele kampeerplaatsen tot cottages –, gratis kinderclubs, een wellnessruimte en de nabijheid van een rivier? Uw Sandaya-camping vinkt alle vakjes aan!

Camping Ardèche, reserveer uw verblijf!

Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Ontdek ook

Bezoek de Ardèche met de hele familie

Uw kleine campinggenoten kunnen maar beter in vorm zijn want het programma van uw familievakantie in de Ardèche oogt bijzonder sportief. Dit mooie stukje natuur heeft dan ook heel wat buitenactiviteiten te bieden. ’s Ochtends is er canyoning in de Gorges de l’Ardèche of een touwenparcours om Tarzan en Jane te spelen. ’s Middags wacht de ‘Vélorail des Gorges du Doux’ voor een sensationele ontdekking van de Ardèche. De afdaling aan boord van een wagentje over een oud treinspoor gebeurt ... met de kracht van uw benen en onthult sublieme landschappen bij elke pedaalslag. Geen paniek: u kunt weer naar boven dankzij de treinwagon! 

Toe aan een rustige activiteit? Een uitstapje naar het bos van Païolive dompelt de hele familie onder in een magische sprookjeswereld. Dit verrassende bos met zijn rotsformaties in de vorm van dieren, is ideaal om tot rust te komen te midden van de natuur. Jong en oud kan hier tijdens het wandelen zijn verbeelding aan het werk zetten: wie herkent wat in deze rotsen? Wie de rijkste verbeelding heeft, wint!

Bezoek de Ardèche met z'n tweetjes

Uw vakantie in de Ardèche met uw geliefde belooft superromantisch te worden. Net als de naburige Provence is ook deze regio, waar de natuur heer en meester is, bezaaid met pittoreske dorpen en natuurschoon. Balazuc en Vogüé, die de labels ‘Villages de caractère’ en ‘Plus beaux villages de France’ kregen, verrassen zowel met hun schoonheid als met hun geschiedenis, net als de grot van Chauvet met zijn 30.000 jaar oude rotsschilderingen.

Vakantie met zijn tweetjes in de Ardèche betekent ook tal van kleine avonturen beleven. Ontdek de regio op de fiets, boek een speleologie-excursie, maak een tocht naar het hart van de Gorges de l’Ardèche tot bij de Pont d’Arc of trakteer uzelf op een wijnproeverij: aan u om zelf een programma op maat samen te stellen!

Camping Ardèche: onze tips voor een geslaagd verblijf

De Ardèche is een streek voor fijnproevers: droogworst, kaas, nougat, honing en – dé lokale specialiteit – kastanjes zijn verrukkelijke terroirproducten om met volle teugen van te genieten!

Tip voor een uitstapje met de familie: het safaripark van Peaugres, de grootste zoo van de regio Rhône-Alpes, waar klein en groot zich vergapen aan wilde dieren uit de 4 continenten op een domein van maar liefst 80 hectare!

Houdt u van oude ruïnes en kastelen? Dan hebt u het getroffen in de Ardèche waar de kastelen van Vogüé, Craux en La Chèze op u wachten: bereid u alvast voor op een fascinerende duik in de geschiedenis!

De Ardèche-rivier leent zich uitstekend tot elke watersportactiviteit. De dappersten wagen zich echter ook aan een verkwikkende zwempartij: een welkome verkoeling tijdens de warme zomermaanden!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!