Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Kies voor een perfecte campingvakantie in de Loir-et-Cher, het land van de kastelen van de Loire. Ontdek deze unieke plek in Frankrijk die jaarlijks talloze toeristen uit de hele wereld lokt. Op uw camping in de regio Centre-Val de Loire verblijft u in een groene omgeving en geniet u met de hele familie van het authentieke Frankrijk.

Uw campingvakantie in de Loir-et-Cher

Kiest u voor een campingaccommodatie in de Loir-et-Cher, dan gaat u in de omgeving van de Loire-rivier een relaxte vakantie tegemoet die heel wat moois voor u in petto heeft. Geniet van elk moment op uw 5-sterrencamping in een schitterende en rustgevende groene setting. Voor een authentieke en geanimeerde vakantie gaat er niets boven een campingverblijf in de Loir-et-Cher. De hele familie vermaakt zich er opperbest met de meest uiteenlopende activiteiten en niemand verveelt zich ook maar een seconde dankzij de kids club, een minigolfbaan, een vissteiger, petanque- en tennisbanen, en huurfietsen om de omgeving van uw camping in de Loir-et-Cher mee te verkennen. Reserveer één van de comfortabele cottages op 5-sterrenniveau of kies – als u wat avontuurlijker aangelegd bent – een ideale kampeerplaats uit om uw tent, caravan of voortent op te zetten voor een onvervalste campingervaring met de hele familie!

Aquapark Loir-et-Cher

Geniet van een prachtig aquapark op uw camping in de Loir-et-Cher. 636 m² water volstaat vast om met de hele familie plezier te maken, lekker te relaxen of baantjes te trekken. U kunt rekenen op een ruime keuze aan activiteiten in het aquapark van de 5-sterrencamping in Centre-Val de Loire. Vier verwarmde zwembaden, twee glijbanen, een multiglijbaan en een wildwaterbaan zorgen ervoor dat groot en klein het grootste plezier beleeft in de prachtige groene omgeving van Muides-sur-Loire in de Loir-et-Cher. Tijdens uw campingvakantie met de familie in Centre-Val de Loire beleeft u bijzondere momenten, zodat u met prachtige herinneringen aan uw verblijf in de Loir-et-Cher huiswaarts keert.

Onze campings in de Loir et Cher

Chambord | Centre Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten