Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Een aquapark voor de hele familie op camping Château des Marais

Ontdek de geneugten van een camping met aquapark en geniet van een vorstelijke zwempauze op Château des Marais! Voor urenlang zwemplezier, een ontspannend bad of een afdaling van de glijbaan, allemaal snel richting de verwarmde zwembaden van uw aquapark op een steenworp van Chambord.

Het aquapark gaat dicht op 30 september 2019.

Zwemshorts zijn verboden in het hele zwemparadijs. Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Zwemparadijs op uw camping in de Loirevallei

Verwarmde zwembaden en peuterbad

Kleine en grote kampeerders kunnen op elk uur van de dag genieten van zwemplezier in het aquapark van camping Château des Marais! Terwijl de allerkleinsten spetteren en spatten in de waterspeeltuin, ontspannen klein en groot zich in het verwarmde lagune-zwembad dat met een diepte van 1m50 geschikt is voor iedereen! U hoeft alleen nog maar uw favoriete zwembad te kiezen.

Overdekt en verwarmd zwembad

De zon is niet op de afspraak? Geen paniek! In een mum van tijd verandert het verwarmde buitenbad in een overdekt zwembad en kunt u onbeperkt blijven genieten van waterpret, welk weer het ook is!

Glijbanen en pentaglissen

Iedereen zijn badpak aan en op naar de waterglijbanen om over de hellingen en langs de bochten naar beneden te roetsjen! Met zijn 2 pentagliss-banen en zijn wervelende glijbanen is het aquapark van camping Château des Marais een waar glijparadijs waar de kinderen zich de koning te rijk voelen.

Baantjeszwembad

Wilt u in alle rust baantjes trekken? Dan snel naar het grote zwembad! Het is verwarmd, dus ideaal om er reeds 's morgens heerlijk te zwemmen. Niets beter dan een verkwikkende start van uw dag voordat u de mooiste landschappen van de Loirevallei gaat ontdekken!

Rivier-lagune

Laat u meedrijven op de blauw-turkooize stroming van de rivier-lagune! Zwemmend of liggend op een zwemband heeft u vrij uitzicht op het château des Marais terwijl u heerlijk ontspannen op de golven dobbert.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Baantjesbad
Lagune
Peuterbad
Pentaglissen
Verwarmd zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen)

Ontdek camping "Château des Marais" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken