Camping Chambord

Welkom in Chambord, in het land van de kastelen van de Loire! Dit plaatsje, dat door zijn eeuwenoude kasteel wereldwijde bekendheid verwierf, weet jong en oud te bekoren tijdens een rustige campingvakantie te midden van de groene natuur. Op het programma: genieten, relaxen en de verborgen schatten ontdekken die deze prestigieuze streek voor u in petto heeft!

Camping Chambord, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pierrefitte-sur-Sauldre | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Reserveer een campingplaats in Chambord

Voor een prachtvakantie die u nog lang zal heugen, moet u op de camping van Chambord zijn. U vindt er comfortabele en volledig uitgeruste accommodaties, zodat u ten volle van een aangename vakantie kunt genieten. Alles wat u maar kunt dromen, vindt u hier ter plaatse. Onze stacaravans beschikken standaard over een terras. Zo kunt u met de hele familie buiten eten of van het zonnetje genieten. Om uw verblijf nog comfortabeler te maken, heeft de camping van Chambord private voetgangerszones ingericht. Zo kunt u met volle teugen genieten van de rust en de groene omgeving. Wie gesteld is op natuur en authenticiteit, is vast in de wolken met de kampeerplaatsen te midden van het groen op de camping van Chambord. U kunt er uw tent opstellen en uw voertuig stallen voor een schitterend campingverblijf in de regio Centre-Val de Loire.  

Zwemparadijs

Tijdens uw campingverblijf in Chambord kunt u rekenen op urenlang plezier in het grote aquapark. De hele familie, jong en oud, vermaakt zich hier uitstekend want het aquapark weet alle leeftijden te bekoren. De kinderen voelen zich de koning te rijk op de diverse waterglijbanen van het park, terwijl hun ouders op de ligstoelen bij het zwembad zonnebaden en relaxen. De hele familie beleeft plezier en komt tot rust in het water van de lagune van het park. En ook de allerkleinsten worden niet over het hoofd gezien: zij kunnen alvast wennen in het peuterbad!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!