Ik zoek
van
Begin Einde

Elke dag een andere activiteit op camping Deux Fontaines!

Tussen middagen waterpret op het schitterende Tahiti-strand van Névez, uren roetsjen van de glijbanen in het aquapark en de sportvelden die u op het terrein van camping Deux Fontaines ter beschikking staan, kunt u in de stralende zon van de Finistère uw hart ophalen aan allerlei sportieve activiteiten! Profiteer een zomer lang van zowel de buitenactiviteiten onder leiding van professionele animatoren als van de sportactiviteiten in teams of met z'n tweeën en de andere animaties op uw camping Deux Fontaines in Bretagne.

Alle activiteiten van uw camping in Zuid-Bretagne

Petanquebanen

Eindig de dag goed en organiseer op onze petanquebaan een competitie met vrienden, buren en familie. Dat is werkelijk superleuk in de Bretonse zon!

Sportterrein

Voetbal, volleybal, handbal … Profiteer de hele zomer van ons sportterrein voor uw grote familietoernooien. Ook bij uw kinderen is dit het favoriete speelterrein om heerlijk en onbezorgd te vliegeren!

Tennisbaan

Zin in een partijtje tennis? Kom dan naar onze tennisbaan bij de ingang van de camping, niet ver van het strand. De ideale gelegenheid om uw forehand te verbeteren!

Duikdoop

Elke week biedt uw camping Deux Fontaines in Bretagne u de mogelijkheid voor een duikdoop in het grote buitenzwembad van het aquapark! Dé kans om een eerste onderwaterervaring op te doen voordat u de zeebodem van de Atlantische Oceaan gaat verkennen.

Activiteiten buiten de camping

Manege en dierenpark

Ontdek het Domaine de Parial in Névez met zijn lama’s, schapen en Hooglander koeien, en kom helpen de dwerggeiten de fles te geven! Kinderen vanaf 4 jaar kunnen hier ook terecht voor een paardrijles, een ritje op een pony of een paard, en zelfs een tochtje in een koets!

Zeil-, catamaran- en kajakschool

Kies het ruime sop vanaf de stranden van Port Mane’ch, Névez en Kersidan, aan boord van een optimist, een catamaran of op een surfplank! Zuig uw longen vol zeelucht en geniet van een vrij uitzicht op de Glénan-eilanden.

Recreatiepark in de openlucht

Op maar 10 minuten van uw camping ligt verscholen in het groen het grote labyrint van Pont-Aven en zijn educatieve boederij! Een groot pretpark voor de hele familie met houten speeltuigen, trampoline, een zintuiglijk parcours … Kom het snel ontdekken!

Boomklimparcours

In avonturenpark Adrenature vindt iedereen van 3 jaar en ouder een boomklimparcours op zijn niveau! Begeef u van boomtop naar boomtop midden door ongerept groen op maar een paar minuten van uw camping Deux Fontaines.

Ontdek camping "Deux Fontaines" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken