De Finistère, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

De spectaculaire uitzichten van boven op de kliffen, het eindeloze blauw van de oceaan, een eilandenarchipel met exotische allures: de Finistère blaast de hele familie meteen van de sokken! Van Quimperlé over Brest en het schiereiland Crozon tot in Roscoff toont dit departement u duizend verschillende gezichten. Wedden dat uw avonturiershart meer dan eens een tel overslaat?

Uw Sandaya-camping in de Finistère bij de oceaan is de ideale plek om met volle teugen van de gezonde zeelucht te genieten. Na elke excursie naar alweer een prachtig hoekje van Zuid-Bretagne komt u hier heerlijk tot rust. Bovendien heeft uw sterrencamping een schitterend activiteitenaanbod: sporten in de openlucht of in het water, animatie de hele dag lang, naar hartenlust zwemmen in het aquapark met overdekt en verwarmd zwembad … Reserveer snel uw accommodatie – een stacaravan of liever een tent? – en geniet in alle vrijheid van uw vakantie!

Camping Finistère, reserveer uw verblijf!

Névez | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Clohars-Carnoët | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Bénodet | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Er is iets misgegaan
Ontdek ook

Bezoek de Finistère met de hele familie

In een regio waar pannenkoekenfestijnen aan de orde van de dag zijn, de kust tot lange fietstochten uitnodigt en de steden bij de zee onvervalste kapersnesten lijken, is het niet zo moeilijk om de kids tevreden te houden. De Finistère heeft alles in huis om hun harten te veroveren!

Begin in de beroemde vestingstad Concarneau waar ze hun eerste hartige Bretonse pannenkoek proeven en zet vervolgens koers naar de Glénan-eilanden aan boord van de Némo, een catamaran met glazen bodem waardoor u de sublieme onderwaterwereld kunt bewonderen. De spectaculaire archipel voor de Bretonse kust is een gedroomde setting voor diverse watersportactiviteiten. In het wereldberoemde watersportcentrum van de Glénan-eilanden kunt u windsurfen, kitesurfen, zeekajakken … Aan u de keuze!

Bezoek de Finistère met z'n tweetjes

Wat dacht u van een romantische tête-à-tête … met de oceaan? Tijdens uw vakantie met zijn tweeën in de Finistère toont de Bretonse kust zich van haar mooiste kant. U raakt niet uitgekeken op de postkaartlandschappen met afwisselend spectaculaire kliffen en baaien omringd door rotsige eilandjes. Trek uw wandelschoenen aan en wandel hand in hand langsheen de baai van Trépassés tot bij het beroemde Pointe du Raz. Deze opmerkelijke plek, die het label ‘Grand site de France’ kreeg, is op zich al een bezoek aan de Finistère waard.

Van boven op de 70 meter hoge klif ziet u de grote vuurtoren van Sein, een eiland 8 kilometer voor de kust. Na het wandelen hebt u wel een beloning verdiend. Kies een zonnig terrasje uit in Pont-Croix en geniet van de lekkernijen waarmee dit charmante en karaktervolle stadje zijn bezoekers verwent.

Camping Finistère: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ontdek het strand van Raguenez waar Cornouaille plots Tahitiaanse allures krijgt!

Proef de beroemde kouign-amann in Douarnenez, de wieg van de allerlekkerste Bretonse gebakjes!

Laat u verrassen door de menhir van Kerloas in Plouarzel, een van de hoogste van Frankrijk!

Vergeet de tijd op het schiereiland Crozon met zijn blauwe lagunes! Wedden dat u zich aan de Middellandse Zee waant?

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!