Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Ontdek de rijkdommen van de Finistère en Bretagne op camping Deux Fontaines

Uw 4-sterrencamping in Névez, in Zuid-Bretagne

Ontdek duizend-en-een schatten aan de Zuid-Bretonse kust tijdens uw verblijf op camping Deux Fontaines, ideaal gelegen tussen Quimper en Lorient op het schiereiland Névez!

Welkom in Bretagne, waar de aanblik van de stille en intact gebleven landschappen wordt bepaald door rieten daken, rechtopstaande stenen en wisselende waterstanden. Kom ze snel ontdekken!

Zie de huuraccommodaties & kampeerplaatsen

Praktische info

Open van 5 april tot 8 september 2019 206 huuraccommodaties en 87 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Raguenez
29920 Névez
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)2 98 06 81 91
plage
Strand op 900 m, bereikbaar via een voetpad

Nieuw in 2019

  • Nieuwe cottages en lodgetenten vervullen al uw vakantiewensen!
  • Renovatie van een gemeenschappelijk sanitairblok voor nog meer comfort

Een hele dag in het aquapark van camping Deux Fontaines!

Kom en geniet van het water dat ideaal is van temperatuur!
Van het overdekte en verwarmde zwembad, de grote buitenbaden, de masserende bubbelbaden, de glijbanen tot het solarium … in het aquapark op uw camping in Bretagne kunt u de hele dag van waterpret genieten.

Zwemshorts zijn verboden in het hele zwemparadijs. Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Bretagne: een paradijs voor wandelaars

Tijdens uw vakantie op camping Deux Fontaines in Névez kunt u vanaf de eerste lijn de mooiste Bretonse landschappen  bewonderen: ontdek met de oceaan op de achtergrond de kust met zijn duizend-en-een gezichten waarlangs steile kliffen, fijnzandstranden, bontgekleurde vuurtorens en sprookjesachtige kastelen zich aaneenrijgen. Scheep in voor het avontuur!

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken