Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Uitgebreid aanbod van buitenactiviteiten op camping Domaine Le Midi

Op Camping Domaine Le Midi op het eiland Noirmoutier verveelt u zich niet zo gauw met uw familie. Bent u een liefhebber van weidse natuur, een watersportfanaat, een fervente hengelaar of houdt u van originele uitstapjes – met een paardenkar of zo? –, dan doet het ‘mimosa-eiland’ met zijn adembenemende panorama’s uw avonturiershart meteen een tel overslaan. Klaar voor een vakantie te midden van de natuur op camping Domaine Le Midi?

Volledig activiteitenaanbod van uw camping op het eiland Noirmoutier

Petanquebanen

Wat dacht u van een partijtje petanque onder de zachte zon van de Vendée op onze camping in Noirmoutier? De ideale combinatie van sport en ontspanning na een goed gevulde dag.
Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de campingreceptie.

Fitnesslessen

Blijf in conditie tijdens uw vakantie in de Vendée en doe mee aan onze fitness-lessen onder leiding van onze professionele animatoren. U bent in goede handen!

Tennisbanen

Oefen uw backhand op de tennisbaan die de hele dag tot uw beschikking staat op camping Domaine Le Midi! En waarom organiseert u geen toernooi met familie of vrienden?  Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de campingreceptie.

Fietsverhuur

Verken van op uw camping Domaine Le Midi de 80 km fietsroutes die u kriskras over het hele eiland Noirmoutier voeren. Ontdek met de hele familie de polder van Sébastopol, een natuurgebied vlak bij de camping, fiets langs de zoutpannen van Noirmoutier en doorkruis het weelderige bos van Barbâtre. Voor meer informatie kunt u terecht bij de campingreceptie.

Activiteiten buiten de camping

Zeilschool

Voor het langgerekte strand van Barbâtre, op nauwelijks enkele meters van camping Domaine Le Midi varen kleine scheepsmaatjes en grote amateurzeilers in alle veiligheid over de golven van de Atlantische Oceaan. Wat zal het worden? Zeilen (optimist, catamaran of topaz) of windsurfen? Maak uw keuze en trek eropuit langsheen de kust van Noirmoutier!

Op 41km van de camping.

Paddle en kajak

Maak met de hele familie een kajak- of peddelsurftocht langs de stranden van het Bois de la Chaise ten noordoosten van Noirmoutier-en-l’Île. Een tip voor wie dit sublieme landschap in optimale omstandigheden wil zien: ga eropaf bij zonsondergang. Aperitiefje erbij op het water? Iemand?

Op 13 km van de camping.

Duiken

Op de noordelijkste punt van het eiland Noirmoutier staan de officieel erkende monitoren van Duikclub La Bulle d’Her klaar om u te laten kennismaken met de onderwaterwereld van Noirmoutier. Ontdek samen met de hele familie de pracht van de Atlantische Oceaan tijdens een duikdoop of snorkeluitstap.

Op 15 km van de camping.

Boomklimparcours, lasertag of boogschieten

Zet weer koers naar het vasteland en ontdek de boomklimparcoursen in de bossen van Saint-Jean-de-Monts in de Vendée. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al mee! Ook een initiatie boogschieten behoort tot de mogelijkheden. Of sluit u zich liever aan bij een clan voor een memorabel lasertag-toernooi?

Op 25 km van de camping.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Fitness
Voetbal
Petanque
Pingpong
Tennis
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zeilwagenrijden 3 km
Zeilles 3 km
Windsurfen 12 km
Kitesurf 12 km
Jetski 12 km
Escape Game 15 km
Skatepark 15 km
Catamaran 15 km
Paddle 15 km
Kanoën/kajakken 15 km
Tochten met paard of pony 20 km
Duiken 20 km
Paintball 25 km
Casino 25 km
Golf 25 km
Touwenparcours 25 km

Ontdek camping "Domaine Le Midi" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums