Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Op weg voor een campingvakantie in Pays de la Loire

Ontdekken Pays de la Loire

Wat zou u ervan denken om uw campingvakantie in Frankrijk dit jaar in de regio Pays de la Loire door te brengen? Leuke plekjes als Les Sables-d’Olonne, het eiland Noirmoutier en Pornic maken van deze streek een ideale vakantiebestemming om met familie of vrienden van te genieten. Pays de la Loire is een uitstekende keuze voor wie een actieve en tegelijk ontspannende familievakantie wil waarop best veel te ontdekken valt. 

Camping in de regio Pays de la Loire

Ontdek onze stacaravans, lodges en kampeerplaatsen en geniet van een comfortabele vakantie met uw familie.

Profiteer van de nabijheid van de Atlantische Oceaan waaraan deze schitterende Franse regio grenst. Surfers en windsurfers komen hier volop aan hun trekken! Wil u graag het hele seizoen lang van de waterpret kunnen genieten, kies dan voor een verblijf op een camping met overdekt en verwarmd zwembad: zo wordt uw vakantie aan de Atlantische kust beslist een voltreffer.

Niet te missen streekspecialiteiten uit Pays de la Loire

Laat u verleiden door de typische bars en restaurants uit de streek. Ontdek de talloze culinaire specialiteiten zoals oesters en mosselen, maar ook de primeuraardappeltjes uit Noirmoutier, de ham van de Vendée, de asperges uit Nantes, de ‘soupe angevine’ – een cocktail trouwens! – of het beroemde zout uit Guérande. Op de drankenkaart kunnen we u het aperitief ‘trouspinette’ aanbevelen, maar ook de Anjou-wijnen en de ‘muscadet sur lie’ zijn niet te versmaden!

Activiteiten en bezienswaardigheden in de regio Pays de la Loire

U bent meteen weg van het zachte en verkwikkende klimaat van de Atlantische kust. Laat u meevoeren door de relaxte sfeer en geniet van de unieke landschappen aan de Atlantische kust en langsheen de Loire.

Trek uw wandelschoenen aan om de regio Pays de la Loire te verkennen, of neem de fiets of de boot om uw vakantie nog leuker te maken. Profiteer van uw campingvakantie in de Vendée om een reis door de tijd te maken en ontdek het beroemde attractiepark Puy du Fou met zijn shows waarin ridders, Galliërs en Vikings de hoofdrol vertolken.

Bezoek de talloze kastelen van de Loire en bewonder de Franse architectuur die tot de grandeur van deze streek bijdroeg. Mis tot slot ook de beroemde Passage du Gois niet. Op nauwelijks enkele minuten van camping Domaine Le Midi op het eiland Noirmoutier vindt u deze unieke weg waar u alleen bij laagtij over kunt – tweemaal per dag – en die bij hoogtij onder water staat.

Onze campings in Pays de la Loire

Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Talmont Saint Hilaire | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten