Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Noirmoutier en l'Île

Noirmoutier-en-l’Île is een ideale bestemming in de Vendée voor wie graag op verkenning uitgaat en nieuwe dingen bezoekt, gesteld is op lekker eten, en van rust en ontspanning houdt. Het typische zeeklimaat van de Vendée weet u vast te bekoren tijdens uw campingvakantie op Noirmoutier.

Camping Noirmoutier en l'Île: reserveer uw verblijf

Uw campingvakantie in Noirmoutier

Tijdens uw campingvakantie in Noirmoutier-en-l’Île valt er voor de hele familie heel wat te beleven. Trek eropuit en ontdek het goed bewaarde natuurschoon van het eiland.
Een bezoek aan de beroemde Passage du Gois is een must tijdens uw campingvakantie op het eiland Noirmoutier, maar denk eraan dat deze 4,5 km lange weg alleen bij laagtijd begaanbaar is.
Noirmoutier is ook bekend om zijn zeezout en de talloze zoutpannen die meer dan een derde van het eiland innemen. Ontdek hoe dit ‘witte goud’ wordt geoogst en breng een bezoekje aan één van de talloze zoutopslagplaatsen die u her en der langsheen de weg ziet.
Huur een grote kampeerplaats of een moderne stacaravan met uitzicht over de Atlantische Oceaan en geniet met volle teugen van uw campingvakantie op Noirmoutier!

Camping aan de kust

Wie aan een vakantie op Noirmoutier denkt, ziet meteen de eindeloze oceaan voor zich. Wat meteen opvalt wanneer u op de camping aankomt, is de gezonde en jodiumrijke zeelucht die u op het eiland inademt.
Van op de camping hebt u rechtstreeks toegang tot de zee. Heerlijk om even een duik te nemen of om lekker te gaan zonnebaden op het strand.
Liefhebbers van zeevruchten kunnen hun geluk niet op bij het proeven van de oesters, recht uit de oceaan. En waarom probeert u zelf niet wat te vangen? Een geslaagde ‘pêche à pied’ levert u een lekker maaltje op: oesters, mosselen, wulken… er is voor elk wat wils!

Zwemparadijs Noirmoutier-en-l'Île

Bent u niet zo tuk op het zilte water van de oceaan, aarzel dan niet om een verfrissende duik te nemen in het zwembad van uw aquapark in Noirmoutier-en-l’Île.
U vindt er een zwemparadijs met overdekt en verwarmd zwembad, een buitenzwembad en talloze ligstoelen om lekker te luieren en te relaxen na een goed gevulde dag van wandeltochten, bezoeken en andere activiteiten. De sportievelingen onder u kunnen hun conditie op peil houden met de aquagymlessen of de ochtendgym in het zwembad.
Staat u al te popelen om aan uw campingvakantie op Noirmoutier te beginnen?

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Noirmoutier en l'Île, reserveer uw verblijf!

Noirmoutier en l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!