Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zalig zwemmen in het aquapark van uw camping Domaine Le Midi

Bubbelbadmassages, zonnen op een luchtmatras, waterpolo-lessen … het aquapark met verwarmde zwembaden op de camping in Noirmoutier overtreft ieders verwachtingen! Kies een binnen- of buitenzwembad en geniet voluit van het water op uw zonovergoten camping. Hop, iedereen het water in!

Zwemparadijs op uw camping in de Vendée

Verwarmd overdekt zwembad

Laten de weergoden het een keertje afweten? Dan springt u toch gewoon in het overdekte en verwarmde zwembad! Op uw camping in Barbâtre geniet u zorgeloos van uw dagelijkse portie waterpret.

Hydromassagebank

Onze hydromassagebank bij het verwarmde binnenzwembad garandeert u een intense relaxatie. Een paar uurtjes in het bubbelende water doen wonderen na een goed gevulde dag op het eiland Noirmoutier.

Peuterbad met watercascades

Kinderen kunnen hun pret niet op in een verwarmd bad, speciaal afgestemd op hun leeftijd, in het binnenzwembad van het aquapark. Samen met hun vriendjes ploeteren ze de hele dag vrolijk in het rond, leren zwemmen en verweren zich heldhaftig tegen de waterstralen van de cascades.

Verwarmd buitenzwembad

Geniet van het grote, verwarmde openluchtzwembad op onze camping Domaine Le Midi. Onovertroffen! Trek uw baantjes onder de zon van Barbâtre of hou het bij een ontspannen zwempartijtje met de hele familie in het turkooisblauwe water.

Aquagym- en waterpololessen

Wat gaat er boven een sportwedstrijdje of een fitness-sessie in het zwembad van het aquapark? De hele zomer organiseren onze gediplomeerde animatoren aquagymlessen en waterpolowedstrijden. Maak uw borst maar nat!

Solarium

Na een zwempartijtje in het verwarmde zwembad is het heerlijk toeven in het solarium aan de rand van het aquapark. Zowel ’s ochtends vroeg als op de warmste uren van de dag is dit de ideale plek om te zonnebaden.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Hydromassagebanken
Massagestralen
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Do you Splash? Alleen zwembroeken, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.

Ontdek camping "Domaine Le Midi" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums