Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

Stel zelf uw programma samen op camping Douce Quiétude aan de Côte d’Azur!

Ontdek de brede waaier aan sportieve en ontspannende animatieactiviteiten die we aanbieden. De hele familie blijft tijdens de vakantie in vorm en komt dankzij allerhande buitenactiviteiten en watersporten helemaal tot rust. Uw Sandaya-camping biedt u de mogelijkheid om maximaal van de mediterrane zon te genieten. Wat dacht u van een sessie aquagym of een partijtje petanque? Of bent u wat avontuurlijker aangelegd? Ontdek het uitgebreide sportieve en culturele aanbod in de buurt van camping Douce Quiétude om Saint-Raphaël en zijn omgeving te verkennen!

Profiteer de hele dag lang van onze activiteiten in Saint-Raphaël

Tennis, petanque en minigolf

Op camping Douce Quiétude in Saint-Raphaël is vooralsnog geen sprake van een banentekort! U kunt zich hier met de rest van de familie meten op de petanquebanen, de tennisbanen en de minigolfbaan. Maak ook gebruik van het multisportterrein waar u diverse teamsporten kunt beoefenen: volleybal, voetbal, basketbal ...

Fitnesscentrum

Van maandag tot zaterdag bent u van harte welkom in ons fitnesscentrum waar onze professionele teams diverse sessies begeleiden: fitness, spieropbouw, step of stretching. We blijven in vorm!

Aquagymlessen

Op naar het zwembad in het aquapark voor een sessie aquagym. Iedereen is van harte welkom! Aquagym houdt perfect het midden tussen relaxatie en gymnastiek. Goed voor de spieren dus, maar wel lekker rustig.

Relaxatie en tai chi

Vakantie is ook het moment voor een flinke portie rust en ontspanning. Pik in onze zentuin een les tai chi mee en begin uw dag in alle rust.

Activiteiten buiten de camping

Boottochten vanuit Saint-Raphaël

Maak een boottocht naar de Lérins-eilanden, de Golf van Saint-Tropez of het schitterende eiland Porquerolles.

Jardin Bonaparte

Geniet in dit park van het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee en de oude haven van Saint-Raphaël. U vindt in het park ook twee speelpleintjes voor de kinderen.

Base nature François Léotard

In dit natuur- en recreatiegebied op de kust kunt u genieten van diverse activiteiten: rolschaatsen, skaten in het skatepark, picknicken op de picknickweide ...

Estérel Aventures

Ludieke activiteiten, avontuurlijke spelformules, tochten met een buggy door de heuvels rond Saint-Raphaël … Uw avonturiershart slaat beslist een tel over want zo’n vakantie aan de Côte d’Azur hebt u nog nooit beleefd!

Ontdek camping "Douce Quiétude" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken