Camping Douce Quiétude

Verblijf aan de Côte d'Azur

Op nauwelijks 8 minuten van de Middellandse zeekust ligt de vijfsterrencamping Douce Quiétude (Zoete Rust) in een bosrijke omgeving aan de rand van het vulkanisch massief van de Esterel. Het departement van de Var, in het zuiden van Frankrijk, is voor velen een gedroomde streek voor een geslaagde vakantie. Ontspanning, sport en ontdekking zijn de troeven van een vakantie in de Provence. De Sandaya camping Douce Quiétude biedt u aquagym, waterspelen, mini-golf en sporten zoals basket-, volley- en voetbal.

Geopend vanaf vr 13 april 2018 tot zo 16 september 2018

  • 279 huuraccomodaties en 90 kampeerplaatsen
  • Waterspelletjes met twee zwembaden en peuterbad speelruimte
  • Animatie en kinderclubs gratis
  • Dieren toegestaan
  • Shuttlebus naar het strand (juli en augustus)
Nieuw

Cottage 4 schelpen

• TV
• Vaatwasser
• Airconditioning

Sandaya helpt u uw vakantie in te vullen naar uw wensen. Sandaya Douce Quiétude in Saint-Raphaël is de ideale plaats voor een ontspannen en aangenaam verblijf. U kunt genieten van de talrijke georganiseerde activiteiten en animaties, spelletjes, sport en fitness.
Zoekt u een rustige plek aan het strand ? U heeft de keuze tussen de zandstranden van Agay, Saint-Raphaël of Fréjus en de kiezelstranden van Dramont of Boulouris.

Trekt u er graag op uit ? In het typisch rood gekleurde vulkaanmassief van de Esterel vindt u talrijke wandel- en mountainbike tochten.
Uitstapjes met de auto ? Camping Sandaya Douce Quiétude is een ideale uitvalsbasis op minder dan een uur van de twee mytische steden Cannes en Saint-Tropez. Gegarandeerd veelbelovende en onvergetelijke momenten met familie of vrienden.

Diensten en winkels

Wi-Fi
Sandaya camping Douce Quiétude biedt u Wi-Fi-toegang.
Wasruimte
Camping Douce Quiétude beschikt over een aparte ruimte met wasautomaten, drogers (met Euro-munten) en strijktafels. Strijkijzers te leen.
Shuttledienst
Elke dag behalve zaterdag staan zij ter beschikking op de parking van de camping.
Beauty & Wellness center
Het instituut "Un autre monde" biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen op basis van natuurlijke producten. Een heerlijk moment van ontspanning binnen uw camping Sandaya Douce Quiétude.
Kapsalon
De kapsalon van camping Douce Quiétude staat het hele seizoen tot uw beschikking voor een haarverzorging of kapsel volgens uw wens en stemming van het moment.
Bar-restaurant
Profiteer van de bar-restaurant van uw Sandaya-camping voor een maaltijd of een verfrissende cocktail aan de rand van het zwembad.
Kruidenier en Bakker
Ontdek uw Camping Douce Quiétude kruidenier. U vindt er een ruime keuze aan voedingsmiddelen, lichaamsverzorgings- en schoonmaakproducten. In de bakkerij kunt u doorlopend vers brood kopen.

Onze activiteiten

Kids club
Klaar voor avventuur ? Uw kinderen gaan onvergetelijke momenten beleven met onze animateeuren.
Teens Club
Voor de junioren van 13 tot 17 jaar staan een groot aantal activiteiten op het progamma voor een geweldige vakantie : sport, dansen, spelletjes en nog meer.
Juniors Club
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar worden door de animateuren activiteiten aangeboden waarbij creativiteit en verbeelding een rol spelen.
Fitness centrum
Het fitness-team heet u van maandag tot zaterdagmiddag 12 uur van harte welkom en biedt u fitnesslessen die zijn aangepast aan uw wensen : spieren stimuleren of versterken, steppen, stretching, enz.