Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Een 5-sterrenvakantie op camping Douce Quiétude aan de Côte d’Azur

Saint-Raphaël: uitvalsbasis voor uw vakantie in de Var

Proef van ‘la dolce vita’ in mediterrane stijl op uw camping Douce Quiétude aan de Côte d’Azur!

Neem het ervan aan de Côte d’Azur tussen Cannes en Saint-Tropez, en ontdek hoe de zon in de Provence meer dan 50 tinten blauw tevoorschijn tovert. Dit wordt uw vakantie!

Praktische info

Open van 12 april tot 15 september 2019 357 huuraccommodaties en 80 kampeerplaatsen Zie de plattegrond 3435 boulevard Jacques Baudino
83700 Saint-Raphaël
- Frankrijk
+33 (0)4 94 44 30 00
plage
Op 10 minuten van de stranden
toboggan-aquatique
Aquapark van 1.000 m²
ilot-robinson
PREMIUM cottage met eigen Jacuzzi®
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Geniet van de bubbelbaden in uw aquapark aan de Côte d’Azur

Dolle pret op de glijbaan of lekker relaxen in het bubbelbad? Geniet volop van het water in uw aquapark in Saint-Raphaël! Het kleine grut vermaakt zich opperbest in het halfoverdekte bassin, grote broer en zus wanen zich de kampioenen van de glijbaan en de hele familie geniet van de buitenzwembaden onder de zon van de Provence.

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de Jacuzzi®… Op de Sandaya-camping schakelt u in zen-modus!

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

De Var binnenstebuiten

Saint-Raphaël is het vertrekpunt voor uw zomerse uitstapjes. Tussen Saint-Cyr-sur-Mer en Cannes wisselen de allermooiste kustlandschappen van de Var elkaar af, zonder ooit te gaan vervelen. Ontdek ze een na een vanaf uw Sandaya-camping aan de Côte d’Azur.

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken