Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Saint Raphaël

Op naar Saint-Raphaël en de schitterende stranden van de Côte d’Azur voor een prachtige campingvakantie in de Var! Ontdek elke dag nieuwe landschappen langsheen de azuurblauwe Middellandse Zeekust tussen Cannes en Saint-Tropez. Geniet van de zee bij Cap Dramont, de zandstranden van Agay of de vulkanische rotsen van het massief van Estérel.

Camping Saint Raphaël: reserveer uw verblijf

Reserveer een plaatsje op de camping in Saint-Raphaël

Zet deze zomer koers naar Saint-Raphaël voor een onvergetelijke vakantie in de Var! De 4 en 5-sterrencampings van Sandaya verwelkomen u en uw familie aan de Côte d’Azur onder een stralende Provençaalse zon. Reserveer uw vakantiestek in één van onze vakantiedorpen. Geniet van het comfort van een stacaravan op slechts enkele minuten van de Middellandse Zee, stel uw tent op in de schaduw van de parasoldennen en leef u helemaal uit dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod op onze sterrencampings: aquapark met glijbanen, zwembaden en waterspeeltuigen voor de kinderen, buitenactiviteiten om volop van de stralende zon te genieten, lessen onder leiding van onze professionele animatoren en thema-avonden om de dag in stijl af te sluiten.
Dankzij alle diensten die we u ter plaatse aanbieden gaat u een zorgeloze vakantie tegemoet: kruidenier, wifi-aansluiting, bar en restaurant op de camping, wasruimte … Voor de zekerheid kunt u bij uw reservering ook een annuleringsverzekering afsluiten. Een tegenvaller op het laatste moment kan iedereen wel eens overkomen.

Camping aan de kust

Aan u de eer om de allermooiste stranden van de Côte d’Azur te verkennen vanaf uw camping aan de Middellandse Zee! Maak kennis met Saint-Raphaël en zijn 36 km Middellandse Zeekust met afwisselend zand- en keienstranden, kreken en ‘calanques’. Geniet samen met uw familie onder de Provençaalse zon van alle geneugten die het water te bieden heeft: lekker bruinen op een luchtmatras, gewapend met snorkel en duikbril op zoek gaan naar de mooiste vissen, veelkleurige schelpjes rapen … En op het einde van de middag, op naar het oosten van de golf van Fréjus: de stranden bij Rade d’Agay, één van de allermooiste baaien aan de hele kust, nodigen er echt uit tot een zwempartij.

Koers naar Le Dramont

Op enkele kilometers van uw Sandaya-camping ligt het historische ontschepingsstrand aan de voet van Cap Dramont. Neem het kustpad en maak een prachtige wandeling langsheen het blauw van de Middellandse Zee tot bij de beroemde ‘Sémaphore’, de 150 jaar oude vuurtoren. Tussen de pijnbomen en mimosa’s geniet u van een adembenemend uitzicht over het Île d’Or en het vissershaventje van Poussaï in de baai van Agay. Daarna kunt u bij het meer van Dramont terecht voor een portie waterpret onder de Provençaalse zon. U vindt er een groot aquapark met opblaasstructuren: het ideale uitje voor een supergezellige middag met de hele familie!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Saint Raphaël, reserveer uw verblijf!

Saint Aygulf | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Saint Raphaël | Provence Alpes Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!