Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Douce Quiétude

Tijdens uw campingvakantie bij Sandaya in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur is het water nooit veraf! Op camping Douce Quiétude nabij Fréjus is het heerlijk relaxen in de zwembaden en bubbelbaden van het aquapark. De hemel is er altijd azuurblauw en de kids roetsjen onvermoeibaar telkens opnieuw van de grote glijbaan!

 Als u in de residentie Douce Quiétude verblijft, kunt u niet alleen profiteren van het aquapark van de camping maar OOK van het voor gasten van de residentie gereserveerde zwembad: dat betekent twee keer zo veel waterpret!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_DOU_Camping_Infrastructures_049.jpg
Voor elk wat wils in het aquapark van camping Douce Quiétude

Dolle pret op de glijbaan of lekker relaxen in het bubbelbad? Geniet volop van het water in uw aquapark in Saint-Raphaël! Het kleine grut vermaakt zich opperbest in het bassin, grote broer en zus wanen zich de kampioenen van de glijbaan en de hele familie geniet van de buitenzwembaden onder de zon van de Provence.

Gasten die in onze residentie Eden verblijven, hoeven niet ver te gaan om van waterpret te genieten: op een steenworp afstand van de appartementen kunnen ze gebruikmaken van het speciaal voor hen gereserveerde zwembad. Ideaal om een verfrissende duik te nemen en eindeloos te relaxen!

Luxe ontspanning in de residentie Douce Quiétude

Na een dag boordevol allerlei verschillende activiteiten overal in de mooie regio Var, wilt u bij terugkeer maar één ding: lekker ontspannen door te genieten van de weldaden van het water. Dus op naar het mooie zwembad van de residentie, dat alleen toegankelijk is voor gasten die daar verblijven. Sluit uw wellness-sessie af met de spa en zijn vele behandelingen. Als u daarna weer buiten staat, zijn uw lichaam en geest in perfecte harmonie en bent u klaar om het de volgende dag allemaal opnieuw te doen!  

Op 6 km van de stranden

Van Saint-Raphaël tot Agay volgen de prachtige calanques van de Var elkaar op, op minder dan 10 autominuten van uw camping Douce Quiétude!

Ontdek het aquapark van camping "Douce Quiétude" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Douce Quiétude" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Baantjesbad
Waterval
Peuterbad
Zwembad
Verwarmd buitenzwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 6 km