Ik zoek
van
Begin Einde

Voor elk wat wils in het aquapark van camping Douce Quiétude

Dolle pret op de glijbaan of lekker relaxen in het bubbelbad? Geniet volop van het water in uw aquapark in Saint-Raphaël! Het kleine grut vermaakt zich opperbest in het halfoverdekte bassin, grote broer en zus wanen zich de kampioenen van de glijbaan en de hele familie geniet van de buitenzwembaden onder de zon van de Provence.

Het zwemparadijs van uw camping in Saint-Raphaël

Twee buitenzwembaden

Op camping Sandaya Douce Quiétude vindt u twee grote zwembaden van respectievelijk 20 en 25 meter lang. Ideaal om baantjes te trekken of om gewoon wat rond te dobberen in een grote zwemband!

Bubbelbaden

Geniet in alle rust van de bubbelbaden in uw aquapark in Saint-Raphaël. Ideaal voor een gestolen moment met zijn tweeën of om met de hele familie tot rust te komen. Kunt u er maar niet genoeg van krijgen? Dan zijn onze PREMIUM cottages met private Jacuzzi® vast iets voor u!

Halfoverdekte watertuin

In deze halfoverdekte ruimte vermaken de allerkleinsten zich opperbest: de waterstralen van het veelkleurige peuterbad staan garant voor uren waterpret!

Grote glijbaan

Klaar voor de grote sprong? Wie al wat groter is, durft wellicht de trappen van de grote glijbaan op te gaan om dan in vliegende vaart 50 m naar beneden te roetsjen!

Ontdek camping "Douce Quiétude" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken