Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Gasparina

Met zijn activiteiten- en dienstenaanbod komt camping Gasparina tegemoet aan de wensen van al zijn gasten van 7 tot 77 jaar. In het restaurant, in het aquapark of op de oevers van het Gardameer: overal is het voor de hele familie genieten geblazen onder de Italiaanse zon!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclub op camping Gasparina

Een speelzaal waar de oudere kinderen zich vermaken en wedstrijdjes houden, een speelweide voor de jongsten en een kinderclub met diverse activiteiten en workshops voor kinderen van 4 tot 10 jaar oud: op camping Gasparina wordt heel wat plezier gemaakt! En is het kroost happy, dan zijn mam en pap dat natuurlijk ook!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Gasparina" op foto's

Activiteiten voor jong en oud op camping Gasparina

Van de activiteiten op camping Gasparina wordt u instant gelukkig. Watersporten op het meer, fiets- of wandeltochten met zijn tweeën rond haar oevers, fitness of aquagym, uw batterijen zijn in geen tijd weer opgeladen en u voelt zich binnen de kortste keren helemaal zen! Hebt u zin om een van de attracties in de omgeving te bezoeken, loop dan vooraf even langs bij de receptie en geniet van de korting die we u aanbieden. Leuk, toch?

Ontdek de animaties van camping "Gasparina" op foto's

Alle diensten en winkels op camping Gasparina

Camping Gasparina maakt u het leven makkelijk met zijn dienstenaanbod. Fietsverhuur, een wasruimte en een minisupermarkt die u uit de nood helpt: alles wat u nodig hebt voor een 100% geslaagd verblijf! En omdat een vakantie in Italië niet compleet zou zijn zonder de lokale keuken te proeven, heeft de camping ook een restaurant-pizzeria. Leuk weetje: u kunt ter plaatse eten of pizza afhalen en ervan genieten in uw zomeroptrekje. Buon appetito!

Ontdek de diensten van camping "Gasparina" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Speelzaal
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Kruidenier / Superette
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant