Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Isuledda

Sommigen houden van sport en avontuur, anderen verkiezen dolce far niente en verwennerijen. Op camping Isuledda vindt iedereen zijn gading! In de golf van Arzachena op Sardinië vindt u onze sportvelden, animatie in de gratis kinderclub, watersportactiviteiten op het strand … en een uitgebreid dienstenaanbod om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclub van camping Isuledda in Sardinië

Shows, sport, dans, spelletjes … Dankzij de animatie voelen de kids zich de koning te rijk op 4-sterrencamping Isuledda in Sardinië! Samen met onze animatieteams beleven ze elke dag nieuwe avonturen en maken ze volop nieuwe vrienden. Het staat nu al vast dat ze zich geen minuut gaan vervelen dankzij ons sublieme activiteitenprogramma!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Isuledda" op foto's

Actief genieten van de natuur op camping Isuledda!

Een duikinitiatie, een kajaktocht, een windsurfles of een snorkelsessie: de zee wordt uw favoriete speelterrein tijdens uw verblijf op camping Isuledda in Sardinië! Hebt u liever vaste grond onder de voeten? Op dan naar de sportzaal of het beachvolleyveld! Verken zeker ook de vele wandelroutes in de omgeving van de camping. Ideaal om de spectaculairste uitkijkpunten op de mooiste kust van Sardinië te ontdekken! 

Ontdek de animaties van camping "Isuledda" op foto's

Diensten- en winkelaanbod op camping Isuledda in Sardinië

Een restaurant, een kruidenierszaak, een bar met uitzicht, wifi: ons diensten- en winkelaanbod is speciaal uitgedacht om aan al uw wensen tegemoet te komen! Wat staat er allemaal op het programma tijdens uw verblijf in Isuledda? Culinaire ontdekkingen, ontspanning en relaxatie. Per slot van rekening is een vakantie in Sardinië simpelweg ondenkbaar zonder een flinke portie dolce far niente. Geniet ervan!

Ontdek de diensten van camping "Isuledda" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquagym
Beachvolley
Kanoën/kajakken
Dansles
Zeilles
Fitness
Voetbal
Paddle
Pingpong
Windsurfen
Duiken
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Geldautomaat
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi