Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs & wellness op camping La Roubine

Op elk moment van de dag vermaakt u zich met uw familie of geliefde in het aquapark van de camping. Met zijn mooie zwembaden weet het alle liefhebbers van zoetwater – jong en oud – te verleiden. Maar als het op waterpret aankomt, houdt het aquapark van camping La Roubine nog meer troeven achter de hand: de wellnesszone en het eigen strand bij de rivier maken het plaatje compleet. Bij zo’n aanbod krijgt u toch meteen zin om het water in te duiken, niet?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_Roubine-piscine.jpg
Qua waterpret wordt iedereen op zijn wenken bediend!

Hoe ziet zo’n dagje in het aquapark er precies uit? Dat hangt af van waar u zin in hebt, maar u komt sowieso aan uw trekken. In de verwarmde buitenzwembaden kunt u baantjes trekken of gewoon lekker plonsen, terwijl de allerkleinsten zich in alle veiligheid vermaken in het peuterbad. Bovendien geniet u met volle teugen van dit alles in elk seizoen en op elk uur van de dag!

Sla uw hengel uit op de camping en verschalk een visje in de rivier!

Wie van hengelen houdt, is vast in de wolken wanneer we vertellen dat er een speciale zone voor vissers afgebakend is in de buurt van het eigen strand. U kunt er forellen, karpers en andere kleine vissen aan de haak slaan, al hebt u er wel een viskaart (carte de pêche) voor nodig!

Eigen strand voor wie verkoeling zoekt bij de rivier

Om een keer af te wisselen en vooral om te ontdekken hoe heerlijk het is om in de vrije natuur te zwemmen, moet u naar het eigen zandstrand van de camping bij het rustige water van de rivier. Jong en oud genieten er van een beschermde plek om in alle veiligheid te zwemmen. En om na afloop te relaxen, kunt u gebruikmaken van de ligbedden en schommelbanken. Zalig!

Ontdek het zwemparadijs van camping "La Roubine" op foto's

Een ruimte die lichaam en geest in harmonie brengt

Tot besluit van uw dag bij het zwembad of om bij te komen na een dagje eropuit in de Ardèche, gaat er niets boven de wellnessruimte. Wilt u alle spanningen verdrijven of bent u uit op een verwensessie (u verdient het!), dan kunt u in deze wellnesstempel terecht voor een verzorging of modelage!

Ontdek de wellnessruimte van camping "La Roubine" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Rivier
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Spa & Wellness
Bubbelbad
Modelages
Sauna
Zonneterras