Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Le Col Vert

Met zijn duizend-en-één activiteiten voor de hele familie verovert camping Le Col Vert in de Aquitaine het hart van alle campinggasten! Gratis kinderclubs, sportvelden in de openlucht, watersportactiviteiten op het meer van Léon … We zijn er zeker van dat uw verblijf op onze familiecamping in het hart van de bossen van de Landes u ontzettend zal bevallen!

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Le Col Vert in de Landes

Op camping Le Col Vert krijgt niemand de kans om zich te vervelen. Sporten in open lucht, spelen in het zand, pret maken in het water: de Landes zijn een ideaal speelterrein voor kinderen van alle leeftijden. Ook de gratis clubs van Sandaya met hun begeleide sportieve en ludieke animatieactiviteiten dragen uiteraard hun steentje bij. Uw vakantie aan de Atlantische kust wordt een succes!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De allerkleinsten ontdekken het plezier van een campingvakantie en wij zorgen ervoor dat ze er onvergetelijke herinneringen aan overhouden! Spelactiviteiten, knutselen, spelletjes, een kermis … in onze Kids Club maakt het kleine grut kennis met tal van nieuwe activiteiten en een heleboel nieuwe vriendjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Kleine avonturiers zijn dol op ons uitgebreide activiteitenprogramma in de Landes! Zoektochten, street surfing, knutselactiviteiten, olympiades in open lucht of in het grote aquapark … Verveling krijgt hier geen kans!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Barbecue-avonden, pool party’s, volleybaltoernooien, rollenspellen: dankzij onze gratis Teens Club hebben ook uw tieners de tijd van hun leven tijdens hun vakantie in de Aquitaine. Het pijnboombos en de oevers van het meer vormen de ideale setting voor een droomvakantie met hun vrienden.

Mascotte Sandaya

Raid-avontuur

Neem deel aan ons raid-avontuur in het hart van de Landes op camping Le Col Vert! Overwin met de hele familie de obstakels op het parcours en sleep de overwinning in de wacht. Pret verzekerd!

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Col Vert" op foto's

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Col Vert" op video

Elke dag een nieuwe activiteit op camping Le Col Vert

Sport, animatie, nieuwe dingen ontdekken, ontspanningsactiviteiten … Het wordt geen dooie boel op camping Le Col Vert in de Aquitaine! U kunt tijdens uw vakantie rekenen op een uitgebreid activiteitenprogramma dat u naar believen zelf invult. Geniet van de stralende zon en neem deel aan tal van activiteiten in de dennenbossen, ga fietsen of wandelen bij het meer van Léon en in het natuurreservaat naast de camping, volg de lessen die onze professionals in het aquapark aanbieden … Zowel op uw camping in de Landes als in de omgeving hebt u de keuze uit tal van activiteiten voor een onvergetelijke vakantie met de familie!

Tochten met kano of elektrische boot

Vanaf camping Le Col Vert hebt u rechtstreeks toegang tot watersportcentrum ‘Au fil de l’eau’. Wil u een tochtje maken op het meer van Léon, dan is dit de plek waar u zijn moet. Wordt het een kano, een kajak, een elektrische boot of een trimaran? Of gewoon stand up paddle? De keuze is aan u!

Op 200 m van de camping.

Boottocht op de Courant d’Huchet

Vaar door het natuurgebied van de Courant d’Huchet, de waterarm die het meer van Léon met de Atlantische Oceaan verbindt. Aan boord van uw ‘galupe’, een traditioneel bootje uit de Landes, geniet u samen met uw familie van de unieke landschappen tussen het moerasland en de duinen. U kunt er otters, nertsen of zilverreigers spotten!

Op 6 km van de camping.

Ontdek de animaties van camping "Le Col Vert" op foto's

Ontdek de animaties van camping "Le Col Vert" op video

Diensten en winkels op camping Le Col Vert

Geniet deze zomer van het strand, de zon, het zwembad … en ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsdiensten die u een zorgeloze campingvakantie garanderen! Ontdek onze fijnproeverszaken waar u op elk moment terechtkunt voor een hapje of een drankje om van te genieten bij het water of op het privéterras van uw accommodatie.

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "Le Col Vert" op foto's

Ontdek de diensten van camping "Le Col Vert" op video

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Badminton
Basketbal
Beachvolley
Boksen
Manege
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Zwemles
Klimmen
Fitness
Voetbal
Minidisco
Vissen
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Boogschietles
Triatlon
Volley
Waterpolo
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Hondendouche
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Shuttle tussen de camping en het strand
Loospunt voor campers
Internationale kranten en tijdschriften
Uitleen van strijkijzers
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Catamaran 100 m
Minigolf 100 m
Paddle 100 m
Windsurfen 100 m
Zeilles 100 m
Quad 500 m
Skatepark 500 m
Touwenparcours 5 km
Kanoën/kajakken 6 km
Paintball 8 km
Avonturenparcours 8 km
Surfles 8 km
Golf 10 km
Attractiepark 25 km
Casino 40 km