Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Vielle-Saint-Girons

Onze camping in Vielle-Saint-Girons in de Landes heet u van harte welkom voor een schitterende familievakantie! Verken op de oevers van het meer van Léon de meest uiteenlopende landschappen: van duinen en stranden tot bossen. Het zuidwesten van Frankrijk wordt een zomer lang uw nieuwe thuis. Ontdek snel deze streek vanaf uw Sandaya-camping!

Camping Vielle-Saint-Girons, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Vielle-Saint-Girons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Soustons | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Vielle-Saint-Girons, uw ideale vakantiebestemming!

Vanaf uw camping in Vielle-Saint-Girons, ideaal gelegen tussen Moliets en Mimizan, verkent u de sublieme landschappen van de Atlantische kust. Tussen de langgerekte stranden van de Côte d’Argent en de groene bossen van de Landes beleeft u een boeiende familievakantie. Uw camping doet er alvast alles aan om het u naar de zin te maken!

Wat zou u ervan denken om uw tenten op te slaan in de schaduw van de dennenbomen? Kies een authentieke kampeerplaats uit, neem uw intrek in een volledig ingerichte cottage of reserveer een avontuurlijke lodge-tent waarin u zich haast de familie Robinson waant. Ter plaatse vindt u een rijk activiteitenaanbod: watersporten op het nabijgelegen meer van Léon, tennis, volleybal, fitness in de openlucht … En natuurlijk kunt u ook het bos in! Staat uw hoofd veeleer naar dolce far niente en relaxatie, geniet dan naar hartenlust van de turkooisblauwe zwembaden in het aquapark. Welkom in uw nieuwe thuis onder de zon van de Aquitaine!

Bezoek Vielle-Saint-Girons met de hele familie

Op uw camping in Vielle-Saint-Girons te midden van het groen geniet de hele familie met volle teugen van de natuur. Het grootste deel van de dag brengt u in de buitenlucht door terwijl u de rijke natuur van Vielle-Saint-Girons verkent: fietstochten over de bewegwijzerde paden door het bos van de Landes, zandkastelen bouwen op het strand bij de oceaan, een zwempartijtje in zoetwater … Op uw Sandaya-camping viert u niet alleen vakantie, u krijgt er ook weer voeling met de natuur!

Om met de hele familie te sporten, te relaxen en plezier te beleven kunt u terecht op de oevers van het meer voor een initiatie in diverse watersporten: stand-up paddle, zeilen, kanoën, waterfietsen ... Iedereen het water in!

Bezoek Vielle-Saint-Girons met z'n tweetjes

Met 17 km kust heeft Saint-Girons Plage alles in huis voor een topvakantie bij de Atlantische Oceaan! Dit is een droomplek om met zijn tweeën op surfles te gaan, maar evengoed om op het warme strand te relaxen bij het ruisen van de golven.

Voor een ronduit magisch moment met uw geliefde gaat er niets boven een boottocht op de Courant d’Huchet, een verbazingwekkende rivier die het meer van Léon met de oceaan verbindt en zeer terecht de ‘Amazone van de Landes’ wordt genoemd. De buitengewone landschappen van dit natuurreservaat voeren u als het ware mee naar het andere eind van de wereld!

Camping Vielle-Saint-Girons: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ons favoriete strand in Vielle-Saint-Girons? Dat van La Lette Blanche, een heus paradijs om met zijn tweeën of met de hele familie te ontdekken!

Fietsfanaten gaat het hier voor de wind: neem de beroemde Vélodyssée-route en fiets langsheen de oceaan!

Voor hengelaars is het meer van Léon een heerlijk plekje om een lijn uit te werpen: vergeet uw materiaal dus niet mee te brengen!

Bayonne, Biarritz, Saint-Jean-de-Luz … Maak gebruik van uw verblijf in de Landes om de parels van de Frans-Baskische kust te ontdekken!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!