Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Elke dag een nieuwe activiteit op camping Le Col Vert

Sport, animatie, nieuwe dingen ontdekken, ontspanningsactiviteiten … Het wordt geen dooie boel op camping Le Col Vert in de Aquitaine! U kunt tijdens uw vakantie rekenen op een uitgebreid activiteitenprogramma dat u naar believen zelf invult. Geniet van de stralende zon en neem deel aan tal van activiteiten in de dennenbossen, ga fietsen of wandelen bij het meer van Léon en in het natuurreservaat naast de camping, volg de lessen die onze professionals in het aquapark aanbieden … Zowel op uw camping in de Landes als in de omgeving hebt u de keuze uit tal van activiteiten voor een onvergetelijke vakantie met de familie!

Alle openluchtactiviteiten in de Landes

Petanquebanen

Op de camping vindt u verscheidene petanquebanen om met familie of vrienden een partijtje te spelen. Heerlijk onder de stralende zon van de Aquitaine!

Multisportterrein

Leef u helemaal uit op het multisportterrein van de camping. U kunt zelf kiezen: voetbal, basketbal, handbal, volleybal … Houdt u van een uitdaging? Neem dan zeker deel aan de sporttoernooien die het hele seizoen lang worden georganiseerd!

Green volley

Niet zo ver van de tennisbanen ligt ons volleybalterrein met synthetisch gras. Ideaal om uw smash te oefenen en tegelijk van de stralende zon op camping Le Col Vert te genieten.

Animatieavonden

’s Avonds is het verzamelen geblazen voor de thema-avonden op de camping: dansavonden, gastronomische avonden, karaoke, voorstellingen, avondzwemmen … Leuk voor de hele familie! Het volledige programma vindt u bij de campingreceptie.

Triatlon

Probeer alleen of met de hele familie alle records te breken op ons triatlonparcours. Ideaal om aan uw uithouding te werken en tonnen energie op te doen!

Boksen

Het maakt niet uit of u een ervaren bokser dan wel een groentje bent. Camping Le Col Vert biedt iedereen de kans om zijn rechtse te oefenen! Groot en klein is overigens welkom in de boksring. Een gratis activiteit die u beslist niet mag missen!

Fitness

Doe mee aan onze sessies steps, stretching, body sculpting, zumba, BBB, pilates, soft gym, bootcamp en circuittraining met onze gespecialiseerde animatoren!

Vissen

Uw vakantie op camping Le Col Vert is de ideale gelegenheid om te leren vissen of om uw passie door te geven. Afspraak bij het meer van Léon. Zouden ze bijten vandaag?

Tennis

Er staan twee tennisbanen tot uw beschikking op camping Le Col Vert. Leuk om op vakantie een balletje te slaan of om een groot toernooi voor de hele familie te organiseren. Reserveren kan bij de campingreceptie.

Activiteiten buiten de camping

Minigolf

Ontdek samen met de hele familie de minigolfbaan, ideaal om de motoriek te verfijnen en hindernissen te overwinnen!

Op 100 m van de camping.

Tochten met kano of elektrische boot

Vanaf camping Le Col Vert hebt u rechtstreeks toegang tot watersportcentrum ‘Au fil de l’eau’. Wil u een tochtje maken op het meer van Léon, dan is dit de plek waar u zijn moet. Wordt het een kano, een kajak, een elektrische boot of een trimaran? Of gewoon stand up paddle? De keuze is aan u!

Op 200 m van de camping.

Boomklimparcours

Beleef onvergetelijke momenten met uw familie in het hart van een eikenbos op de oever van het meer van Léon! Klim tot in de kruin van de bomen, steek hangbruggen over, zoef naar beneden langs een tokkelbaan en geniet van de buitengewone setting van avonturenpark ‘Là-haut’. Vanaf 3 jaar.

Op 5 km van de camping.

Boottocht op de Courant d’Huchet

Vaar door het natuurgebied van de Courant d’Huchet, de waterarm die het meer van Léon met de Atlantische Oceaan verbindt. Aan boord van uw ‘galupe’, een traditioneel bootje uit de Landes, geniet u samen met uw familie van de unieke landschappen tussen het moerasland en de duinen. U kunt er otters, nertsen of zilverreigers spotten!

Op 6 km van de camping.

Surfinitiatie

Surfen: aan de Atlantische kust kunt u er niet om heen! Zin om tijdens uw vakantie met de hele familie op surfles te gaan? Zet dan koers naar Saint-Girons-Plage, op enkele minuten van uw Sandaya-camping Le Col Vert. U zoeft in geen tijd over de golven van de oceaan! Wedden dat u meteen verslingerd bent aan dit zalige gevoel van vrijheid?

Op 10 km van de camping.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Badminton
Basketbal
Beachvolley
Boksen
Manege
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Zwemles
Fitness
Voetbal
Vissen
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Tennis
Boogschietles
Triatlon
Volley
Waterpolo
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zeilles 100 m
Catamaran 100 m
Minigolf 100 m
Paddle 100 m
Windsurfen 100 m
Skatepark 500 m
Quad 500 m
Touwenparcours 5 km
Kanoën/kajakken 6 km
Avonturenparcours 8 km
Paintball 8 km
Surfles 8 km
Golf 10 km
Attractiepark 25 km
Casino 40 km
Klimmen

Ontdek camping "Le Col Vert" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums