Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Le Col Vert in de Landes

Op camping Le Col Vert krijgt niemand de kans om zich te vervelen. Sporten in open lucht, spelen in het zand, pret maken in het water: de Landes zijn een ideaal speelterrein voor kinderen van alle leeftijden. Ook de gratis clubs van Sandaya met hun begeleide sportieve en ludieke animatieactiviteiten dragen uiteraard hun steentje bij. Uw vakantie aan de Atlantische kust wordt een succes!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De allerkleinsten ontdekken het plezier van een campingvakantie en wij zorgen ervoor dat ze er onvergetelijke herinneringen aan overhouden! Spelactiviteiten, knutselen, spelletjes, een kermis … in onze Kids Club maakt het kleine grut kennis met tal van nieuwe activiteiten en een heleboel nieuwe vriendjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Kleine avonturiers zijn dol op ons uitgebreide activiteitenprogramma in de Landes! Zoektochten, street surfing, knutselactiviteiten, olympiades in open lucht of in het grote aquapark … Verveling krijgt hier geen kans!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Barbecue-avonden, pool party’s, volleybaltoernooien, rollenspellen: dankzij onze gratis Teens Club hebben ook uw tieners de tijd van hun leven tijdens hun vakantie in de Aquitaine. Het pijnboombos en de oevers van het meer vormen de ideale setting voor een droomvakantie met hun vrienden.

Mascotte Sandaya

Talloze activiteiten voor kinderen op camping Le Col Vert

Speelweiden

Spelen in het zand, stuiteren op het springkasteel, waterspelletjes ontdekken … Kinderen kunnen al hun energie kwijt in één van de speelzones die speciaal op hun wensen afgestemd zijn!

Springkasteel

Stuiter vrolijk alle kanten op in Koolaya Land, onze grote opblaasstructuur! Na het aquapark is dit het favoriete speelterrein van het kleine grut dat er zijn tomeloze energie kwijt kan.

Boogschieten

Test uw talent als boogschutter tijdens uw vakantie op Le Col Vert! Onze professionele animatoren helpen u op weg, zodat u op het einde van de vakantie moeiteloos in de roos schiet.

Pingpong

Even toe aan een pauze na een flinke zwempartij in het aquapark van de camping? Maak gebruik van de pingpongtafels die tot uw beschikking staan en organiseer een heus toernooi met familie of vrienden onder de zon van de Aquitaine!

Raid-avontuur

Neem deel aan ons raid-avontuur in het hart van de Landes op camping Le Col Vert! Overwin met de hele familie de obstakels op het parcours en sleep de overwinning in de wacht. Pret verzekerd!

Manege

Ontdek manege ‘Les Centaures’ bij de ingang van camping Le Col Vert. Kinderen kunnen er hun eerste ponyrijles volgen en een ritje maken bij het meer. U vindt alle informatie bij de campingreceptie.

Ontdek camping "Le Col Vert" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums