Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weter?

3 aquaruimtes op camping Le Littoral

Geniet in de Vendée met volle teugen van zwemplezier op uw camping met verwarmde baden! Profiteer met de hele familie van een verwarmde aquaruimte in de openlucht met 3 zwembaden met waterglijbanen: ideaal voor een zonnige zwempartij of een middagje uitbundig glijplezier!
Binnen genieten de ouders in de balneoruimte van het overdekte en verwarmde zwembad, terwijl de kleine campinggasten zich haasten naar de waterspeeltuin voor kinderen met de 200 m² waterstralen en waterglijbanen: de aquasplash!

Verwarmd aquapark op uw camping in de Vendée

Verwarmde buitenzwembaden

De zon schijnt, op naar het aquapark met het turkooisblauwe water! Het grote openluchtzwembad wacht op u voor een aquagymles of om ontspannen een paar baantjes te trekken. In het aangrenzende bad kunt u bewonderen hoe uw kinderen de glijbaan afdalen! Terwijl de allerkleinsten zich in het ludieke peuterbad vermaken, geniet u in de buitenjacuzzi van 40 m² van een moment van ontspanning op de anatomisch gevormde bankjes.

Overdekt en verwarmd zwembad

Treed de vredige en exotische sfeer van het overdekte en verwarmde zwemparadijs binnen om rustig wakker te worden! U kunt er genieten van een balneotherapie-sessie onder de massagewaterstralen en -douches of gewoon van zwemplezier in het zwembad met tegenstroomrivier. Ideaal voor lichaam en geest!

Van de waterglijbanen roetsjen

De wedstrijd kan beginnen! Met hun broertjes, zusjes of hun allernieuwste campingvriendjes storten de kinderen zich vol overgave van de verschillende waterglijbanen! De kleintjes kunnen niet genoeg krijgen van de wervelende bochten en de open en gesloten banen.

Overdekte waterspeelruimte

Als alternatief voor de ludieke waterspeeltuin in de openlucht is er een grote overdekte ruimte speciaal voor de kleine campinggasten gereserveerd: de aquasplash! Onder een grote koepel in een ruimte van 200 m² met waterspeeltoestellen, waterglijbanen en cascades kunnen de kinderen zich urenlang in alle vrijheid vermaken.

Ontdek camping "Le Littoral" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken