Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Talmont-Saint-Hilaire

De badplaats Talmont-Saint-Hilaire, op een boogscheut van Les Sables-d’Olonne, vormt de toegangspoort tot de schitterende kust van de Vendée. Uw camping aan zee is de ideale uitvalsbasis om het middeleeuwse kasteel te verkennen, te ontspannen op de fijnzandstranden en de bijzondere landschappen van het estuarium van de Payré te ontdekken. Rits uw koffers maar dicht, want we gaan op vakantie!

Camping Talmont-Saint-Hilaire, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Talmont-Saint-Hilaire | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Talmont-Saint-Hilaire, de ideale vakantiebestemming

De Vendée baadt het hele jaar door in een vakantiesfeer. Kom op adem op het terras van een restaurant dat heerlijke streekgerechten serveert, en ontdek de kust met zijn glooiende duinen en de dennenbossen langs de Atlantische Oceaan. Tijdens uw zomervakantie snuift u hier de lucht van de Vendée op en geniet u van een heuse wellnesskuur.

Talmont-Saint-Hilaire is met zijn ligging tussen Les Sables-d’Olonne en het moerasgebied van de Poitou het ideale kader om uit de dagelijkse sleur te breken en uw batterijen weer op te laden. Tijdens uw vakantie op uw camping in de Vendée kan iedereen genieten van allerhande activiteiten in een bijzonder natuurlijk kader. Vanaf uw camping bent u zo aan het strand, maar u kunt ook een duik nemen in de overdekte zwembaden of de buitenbaden van het grote aquapark. Na een lekker avondmaal in het restaurant van de camping kunt u de dag in alle rust afsluiten bij uw tent of camper. Hebt u liever wat meer comfort en bewegingsruimte? Ontdek dan onze volledig uitgeruste stacaravans en beleef een zorgeloze vakantie.

Bezoek Talmont-Saint-Hilaire met de hele familie

Stranden, waterrecreatie, gratis animatie, een aquarium, een labyrint … uw vakantie met uw familie in Talmont-Saint-Hilaire belooft in elk geval avontuurlijk te worden. Na een picknick aan de oceaan gaat het naar het kasteel van Talmont, waar de kinderen prinses en ridder kunnen spelen. Het oude verblijf van de Engelse koning Richard Leeuwenhart is tegenwoordig het decor van feesten en animatie voor de hele familie.

In de zomer bent u welkom op het jaarlijkse grote middeleeuwse feest en kunt u de riddergevechten bijwonen. U kunt er zich ook laten inwijden in de kalligrafie en het kruisboogschieten. De grootste waaghalzen kunnen in de ondergrondse gangen van het kasteel zelfs deelnemen aan een groots opgezette escape game.

Bezoek Talmont-Saint-Hilaire met z’n tweetjes

Hebt u samen met uw geliefde uw oog laten vallen op de Vendée als volgende vakantiebestemming? Dan zult u daar geen spijt van krijgen. Zonnebaden langs de zwembaden van de camping, initiatielessen windsurfen met z’n tweetjes, en romantische wandelingen langs de oceaan … Dit wordt een vakantie die helemaal in het teken staat van de ontdekkingen.

Tijdens uw vakantie in Talmont-Saint-Hilaire mag een wandeling in het estuarium van de Payré in geen geval ontbreken. Het estuarium, dat door de plaatselijke bevolking ook wel de ‘Haven van de Payré’ wordt genoemd, mag uitpakken met het label ‘Grand Ensemble Naturel’ en vergast de bezoekers op uitzonderlijke natuurlijke landschappen die ingenesteld liggen tussen de goudkleurige duinen en het weelderige bos. Ontdek al dit moois te voet, op de fiets, of zelfs met de kano.

Camping Talmont-Saint-Hilaire: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bent u op zoek naar het mooiste plekje voor een zwempartijtje? Zet dan koers naar het prachtige en lange fijnzandstrand Le Veillon!

Haal die netten boven, want de Vendée is de ideale bestemming voor wie graag samen met de hele familie wil leren strandvissen!

Schuilt er een ontdekkingsreiziger in u? Ga dan gauw de vele dolmens en megalieten ontdekken die over de hele Vendée verspreid staan!

De grote ster van Talmont is de oester van La Guittière, die gekweekt wordt in het kleinste oesterwinningsdorp van heel Frankrijk!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!